Meny

Bønes Idrettslag

Velkommen til ​Aktivitetsdag og Nattcup1

Fredag 16. september ønsker Bønes IL velkommen til nattcup for ungdommer født i 2003 og oppover i alder. Søndag 18. september arrangeres det Aktivitetsdag for barn født 2004 og yngre.

Nattcup ble arrangert for første gang i fjor, og den positive responsen gjør at arrangementet gjentas i år. Som i fjor blir det lagt opp til å spille hafo, det vil si en omgang fotball og en omgang håndball. Videre blir det konkurranser for blant annet beste utkledning, det blir kiosksalg og god stemning.

Kampene spilles med 4 spillere på banen i 2x8 minutter. Det blir lagt opp til innledende spill og sluttspill.

Mer info om spilleregler kommer senere. Cup'en arrangeres i Bønes Arena, ikke i Bøneshallen som i fjor.

Påmelding av lag gjøres av lagleder til aktivitet@bonesil.no . Ny frist: mandag 5. september.

Aktivitetsdagen arrangeres for 10 år på rad, og programmet inneholder internturnering i fotball og håndball for både Bønes- og Kråkenes-lag. I tillegg blir det barneløp, konkurranser, kiosk, ansiktsmaling, salgsboder og premieutdeling.

Kampene blir satt opp slik at barna kan spille mot eldre og yngre spillere, og gjerne jenter mot gutter. Det blir ikke sluttspill. Det spilles med 5 spillere på banen om gangen, i minihåndball 4 spillere (keeper deltar i angrep). Mer info om spilleregler kommer senere.

Påmelding av lag gjøres av lagleder til aktivitet@bonesil.no innen mandag 5. september.