Meny

Bønes Idrettslag

​Kontingent for fotball 2015

Kontingenten for fotball er i år sendt ut til alle via e-post for første gang. Epost-adressene er hentet fra lag-lister som er sendt inn fra det enkelte lag.

Noen utfordringer har det vært med e-post adresser som ikke er korrekte eller mangler. Til de som ikke har mottatt faktura på e-post så er det flott om dere tar kontakt med Lasse Eliassen (lasse.eliassen@online.no) som er medlemsansvarlig i fotballstyret. 

Kontingenten er viktig blant annet for at spillerne skal være spilleberettiget, og er en viktig inntektskilde for klubben. For å unngå mye ekstraarbeid med purringer og oppfølging setter vi veldig stor pris på om faktura betales på forfall.

Forfall på kontingentene som er sendt ut var satt til 22 juni, så langt har ca. 1/3 av medlemmene betalt inn. For de spillerne hvor det har vært feil i e-post adressene er det i dag sendt ut faktura per post.

Trenere har fritak for kontingent for egne barn som spiller på samme lag hvor foreldre er trener. Barn som spiller på øvrige lag er ikke fritatt for kontingent.  Alle trenere  og deres spiller på eget lag må derimot betale medlemsavgift på kr 250, denne betales kun en gang uavhengig om man spiller fotball og håndball. 

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny