Meny

Bønes Idrettslag

Viktig seier i Fjellsdalen

Etter A-lagets 2-1-seier mot Flaktveit 2 på søndag er det nå svært sannsynlig at Bønes sitt herrelag på fotball rykker direkte opp fra 6. til 5. divisjon.

Rune Øen

Bønes sitt A-lag underholdt rundt 150 tilskuere i en kamp mot Flaktveit 2 som skulle bli forrykende spennende.

Bønes og Flaktveit 2 er de to lagene som ligger øverst på tabellen, slik at kampen mot Flaktveit var helt avgjørende for hvorvidt om Bønes sine herrer kan rykke direkte opp i 5. divisjon eller hvorvidt de må spille kvalifisering til 5. divisjon.

Første omgang var jevn, og etter 45 minutter var stillingen 0-0. I andre omgang scorte Bønes kampens første mål, men Flaktveit svarte ved å utligne til 1-1 like etterpå. Til slutt fikk Bønes inn sitt andre mål, og kampen endte 2-1 til Bønes.

Vi gratulerer A-laget og trener Claus Lundekvam med det flotte resultatet!

I tillegg kan vi fortelle at damelaget til Bønes med Kristian Schult som trener vant 1-0 mot Norheimsund.

Siste hjemmekamp for A-laget i Fjellsdalen denne sesongen er mot Sleipner 10. november kl 13.00.

I denne kampen eller tidligere kan A-laget sette endelig punktum for hvorvidt et opprykk er et faktum. Eneste som kan true det faktum er om Valestrand Gjelvik 2 vinner alle sine kamper, samtidig med at Valestrand Gjelvik 1 går opp i 4. divisjon. Altså dobbeltopprykk. I tillegg må Bønes tape alle sine kamper.

Sannsynligheten for at det skjer er liten, og vi håper at så mange som mulig vil komme på neste kamp for å heie Bønes sitt A-lag frem mot 5. divisjon.

Se også hvilke lodd som er trukket i forbindelse med loddsalget under kampene på søndag >>