Meny

Bønes Idrettslag

Bønes IL - Vinterakademi

Bønes med nysatsning for fotballglade barn født mellom 2007-2011. Tilbudet er tiltenkt de som ønsker et ekstratilbud utover det tilbudet man har med eget lag

Kim


Sportslig ansvarlig for akademiet er Raymond Sjøstrøm. Han har vært trener i barne- og ungdomsfotballen i en årrekke, vært instruktør noen år på «Løveakademiet», hatt ansvar for «Frøya Aktiv», har fredagsgjengen i Bønes IL, er involvert med Bønes G15, ansvarlig for fotball på Bønes IL sitt Telenor Xtra og sitter i Sportslig utvalg i fotballgruppen i Bønes IL.

Øktene vil bestå av to deler, der første del består av temabaserte øvelser og del 2 blir spill med fokus på temaet for dagen der vi ønsker å se igjen noe av hva vi har øvd på før vi avslutter med konkurranser og premier.

Vi oppfordrer også jenter til å melde seg på og i utgangspunktet ønsker vi en egen gruppe med jenter om det lar seg gjøre. Dette tilbudet er åpent for alle uansett klubbtilhørighet – så er man født mellom 2007 og 2011, så er det bare å melde seg på.

Vi oppfordrer trenere til å bli med å se på noen økter og hvis man er trener i Bønes og ønsker å ha Raymond med på en økt for å dra nytte av hans kompetanse, ta kontakt med Kim Davidsen for nærmere avtale.


Det blir Vinterakademi på totalt t 7økter på følgende datoer:

Lørdag 6. februar kl. 10.00 – 12.30

Søndag 7. februar kl. 10.00 – 12.30

Lørdag 20. februar kl. 10.00 – 12.30

Søndag 21. februar kl. 10.00 – 12.30

Søndag 14. mars kl. 10.00 – 12.30

Lørdag 20. mars kl. 10.00 – 12.30

Søndag 21. mars kl. 10.00 – 12.30

Midt i økten vil det en liten pause, så ta med et lett mellommåltid og drikke slik at man holder konsentrasjonen og energien oppe gjennom hele økten.

En av dagene vil også Brann- og Premier League spiller Christian Kalvenes komme innom å fortelle om hans vei fra «Mulebanen til Wembley». Dato for dette kommer vi tilbake til, men den dagen vil vi også samle spillerne i klubbhuset og servere varm mat, slik at denne økten vil vare to timer lenger enn oppsatte tidspunkt.

Pris kr. 1000,- pr spiller. Her kan det søkes om reduksjon/fritak for deltakeravgift av sosiale grunner til kim@bonesil.no.

Dersom akademiet utgår eller avlyses underveis pga Covid-19 situasjonen, blir avgiften avregnet og tilbakebetalt, men vi er optimistiske og gleder oss til Vinterakademiet. Vi vil gjøre alt vi kan for å få gjennomført 7 samlinger, så dersom vi må skyve på datoer eller gjennomføre noen økter innendørs, vil dette bli kommunisert i forkant.

Ved stor nok interesse, vil det bli tilbudt eget opplegg for keepere.

Vi vil selvfølgelig overholde gjeldende smittevernregler.

For ytterligere informasjon eller spørsmål, kontakt Kim på tlf. 92460395 eller kim@bonesil.no.

Påmeldingsfrist er fredag 5. februar – påmelding gjøres her: https://www.deltager.no/Vinterakademi2021

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny