Meny

Bønes Idrettslag

Fotballcamp i påskeferien

Bønes IL inviterer til fotballcamp for gutter og jenter i aldersgruppene 10-16 år (årskullene 2011-2005) de tre første dagene i påsken, mandag 29.03 - onsdag 31.03.

Kim

Det blir 3 dager fra mandag 29.03.21 til onsdag 31.03.21 i Fjellsdalen fra kl. 09.30 – 14.30 inkl lunsj.

Det blir et godt sportslig opplegg ledet av Raymond Sjøstrøm sammen med andre gode instruktører. Fotballcampen vil ha et sterkt fokus på god og riktig fotballaktivitet og spillerutvikling. Man forventer god konsentrasjon, motivasjon og interesse for å være med på dette ekstratilbudet vi tilbyr i påskeferien. Alle er velkommen, uavhengig av ferdigheter og klubbtilhørighet. Vil vil legge til rette for at alle har gøye og innholdsrike dager med mye moro og godt fotballfaglig innhold. Det vil være god variasjon mellom lekbaserte øvelser og fotballfaglige øvelser - tilpasset spillernes ønsker og nivå. Det vil også være egne jentegrupper dersom vi får nok påmeldte og jentene ønsker det selv.

Det bilr servert lunsj alle dager, men ta med drikke og gjerne litt egen mat i tillegg.

Deltakerne blir det inn i grupper og treningene vil bli gjennomført i h.h.t. fotballens gjeldende koronavettregler pr 01.03.21.

Vi har forståelse for at folk er skeptisk til å forhåndsbetale med tanke på at man ikke vet om dette er mulig å gjennomføre pga Covid-19, men påmeldingsavgiften vil bli tilbakebetalt i sin helhet dersom fotballcampen ikke lar seg gjennomføre.

Dersom noen vegrer seg for å melde på barnet sitt grunnet økonomi eller andre forhold, ta kontakt så legger vi til rette for deltakelse.

Pga. Covid-19 er det begrenset antall plasser, så her er det førstemann til mølla!

Kr. 750,- pr pers inkl. lunsj alle dager. Vi har også søskenmoderasjon.

Det blir selvfølgelig også konkurranser og premier hver dag.

Påmelding gjøres her: https://www.deltager.no/event/bones_paskecamp

Dersom dere har innspill, tips eller kommentarer til gjennomføringen av påskecampen er det bare å ta kontakt. 😊

Kontaktperson Kim Davidsen - kim@bonesil.no tlf. 92460395.

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny