Meny

Bønes Idrettslag

Nattcup i Bønes Arena på fredag!

Bønes IL arrangerer Nattcup for alle ungdomslag i klubben (2006-2003) fredag 25. oktober fra kl 17.00 i Bønes Arena️.

24.10.2019

Vi har i år satt rekord i antall lag, noe som gjør at vi må starte litt tidligere og avslutte litt senere enn tidligere år. Kampene er også kortet noe ned for å få tid til at alle lagene skal få minst tre kamper (2 x 6 minutter), og at de to beste lagene fra hver pulje går videre til sluttspill.

Nytt av året er at det nå gis tre poeng per scoret fotballmål (gjelder ikke handikapstraffer). Fortsatt gis det én fotballstraffe og én håndballstraffe i handikap per år i aldersforskjell mellom lagene, i forkant av hver kamp.

Fremmøte for spillerne er kl. 17 i Bønes Arena, og de bør da være ferdig skiftet (og "pyntet"). Da blir det en kort gjennomgang av spilleregler og kampoppsett. Kampene starter kl. 17.30, og siste finale er etter planen ferdig før kl. 01.00. Kåring av beste konsept/fair play-pris og loddtrekninger gjøres i pausen før sluttspillet (ca. kl. 22.15).

Vi oppfordrer igjen deltakerne til å stille med kreative antrekk og skape stemning i hallen.

Det vil være kiosksalg i regi av fotballgjengen til G2006, så legg gjerne igjen litt penger der. Husk å minne spillerne på å få i seg nok mat og drikke i løpet av kvelden.

Om vakthold
Arrangementet er hundre prosent rusfritt og vi vil ha godt vakthold under hele arrangementet. Vi samarbeider med Natteravnene og Politiet i Fyllingsdalen. Uvedkommende vil bli bortvist fra området. Uansett ber vi alle ta vare på verdisaker under arrangementet. Foresatte er ansvarlig for henting av egne barn.

Vi avslutter kvelden med sluttspill ca kl 01.00.

Vi gleder oss!

Hilsen arrangementskomiteen
Kristian Schult, tlf 934 39 210
Kjersti Olsen Røyrvik, tlf 411 41 353
Synnøve Tangen Stub, tlf 900 19 408
Bjørn Storedale
Morten Haaland

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny