Meny

Bønes Idrettslag

Påskehåndballskole

​Bønes IL inviterer alle barn i aldersgruppen 7-12 år til håndballskole de tre første dagene i påsken, mandag 29.03 - onsdag 31.03.

Kim

Det blir 3 dager fra mandag - onsdag kl. 09.00 - 15.00 inkl. lunsj.

Alle er velkommen, uavhengig av ferdigheter og klubbtilhørighet. Vi ser frem til aktive dager med mye håndballglede og lek.

Vi vil legge til rette for gøy og innholdsrike dager med mye moro og uformelle konkurranser.

Håndballskolen ledes av vår sportslige leder for håndballgruppen, Christoffer Martinussen, som har lang erfaring med trenererfaring helt opp til elite- og landslagsnivå. Med seg på laget er andre erfarne og flinke instruktører fra klubben.

Deltakerne blir delt i grupper og treningene vil bli gjennomført i h.h.t. håndballens gjeldene koronavettregler.

Fremmøte for alle i Bøneshallen kl. 09.00. Vi benytter Bøneshallen og Insport Arena (racketsenteret) like ved som aktivitetsarenaer. Aktiviteten avsluttes ca. kl. 15 hver dag.

Deltakerne får servert lunsj hver dag, men ta med drikke og gjerne med litt egen mat i tillegg.

Dersom håndballskolen ikke lar seg gjennomføre pga Covid-19 eller andre forhold vil påmeldingsavgiften bli tilbakebetalt i sin helhet.

Påmeldingsfrist torsdag 25.03.21.

Pris:

Kr. 600,- (eks. ball), kr. 800,- (inkl. ball)

Dersom noen vegrer seg for å melde på barnet sitt grunnet økonomi eller andre forhold, ta kontakt så legger vi til rette for deltakelse. Kontaktperson Kim Davidsen - kim@bonesil.no eller tlf. 92460395.

Påmelding gjøres her: https://www.deltager.no/event/bones_il_paskehandballskole

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny