Meny

Bønes Idrettslag

Spar Bønes Idrettsleir 2018

Bønes I.L. inviterer til Spar Bønes Idrettsleir 2018. Vi ønsker velkommen barn i alderen 8–13 år (3.–7. klasse) til allsidig aktivitet den første uken i skolens sommerferie. 3.– 5. klasse har et felles program, mens deltakerne fra 6. og 7. klasse har et eget opplegg i «XL-gruppen».

Kristian Schult 25.04.2018

<!-->

Skjermbilde 2018-04-24 kl. 20.10.42


Når : Uke 26: mandag–fredag, 25. – 29.06.2018. Hver dag kl. 09.00 – ca. 15.00.

Hvor: Hovedbase er Bøneshallen, som er arena for en del av aktivitetene, samt fremmøte

og avslutning hver dag. Forøvrig benytter vi oss av varierte aktivitetsområder, som området rundt Ortuvannet, Bønesparken, Langeskogen og Løvstakken.

Hva: Ballspill (fotball/ tennis/ håndball), "CrossFit", svømming, spinning, klatring, kanopadling på Ortuvannet, friidrettsstevne på Fyllingsdalen stadion og fjelltur til Løvstakken.

For XL-gruppen kan vi love spennende utflukter, og deltakerne må her disponere egen sykkel, da vi skal sykle til flere av aktivitetene.

Fullstendig program blir sendt ut på e-post etter at påmelding er fullført.

Mat: Alle tar med seg egen matpakke og drikke de første tre dagene. Torsdag får deltakerne pølser og frukt fra Spar Bønes. Fredag serverer vi pizza til alle deltakerne. Inkludert i prisen er også en t-skjorte.

Hovedinstruktør og ansvarlig for leiren er klubbens aktivitetskoordinator, Kristian Schult.

Øvrige ledere er erfarne og dyktige instruktører med variert bakgrunn fra idrett og arbeid med barn og unge, samt ungdommer fra vårt eget idrettslag.

<!--> Pris: Kr. 1200,- per deltaker. Vi har inntil 10 plasser med søskenmoderasjon (kr. 1000,-)

<!-->

All påmelding gjøres ved registrering på www.deltager.no/bonesil_idrettsleir2018


<!-->

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny