Meny

Bønes Idrettslag

Få ledige plasser på Telenor Xtra Bønes

Telenor Xtra Bønes er et tilbud om kvalifisert leksehjelp, måltid og et helhetlig, allsidig aktivitetstilbud med trening etter skoletid, til elever ved barneskolene på og rundt Bønes. Plassene mandag, tirsdag og onsdag er nå fylt opp, men vi har enda et par ledige plasser torsdager.

23.05.2019

Telenor Xtra Bønes er Bønes IL sin en egen allsidige idrettsfritidsordning. Vi er offisielt godkjent som Telenor Xtra-arrangør. Dette kvalitetssikrer det sportslige innholdet og den organisatoriske delen av driften. Les mer om Telenor Xtra her: www.fotball.no/barn-og-ungdom/telenor-xtra/

Telenor Xtra Bønes er et tilbud om kvalifisert leksehjelp, måltid (stort sett varm mat) og et helhetlig, allsidig aktivitetstilbud med trening etter skoletid, til elever ved barneskolene på og rundt Bønes. Vi samarbeider med skolene, og vi har avtaler om sambruk av aktivitetsarenaene. Vi har også kontakt med idrettslag innen de fleste idretter i området rundt Bønes, noe som vil være med å sikre variert aktivitet.

Tilbudet går til elever i 4. - 7. klasse på skolene i omradet på og rundt Bønes.

Tidsrom:

Vi har åpent fire dager i uken: mandag, tirsdag, onsdag og torsdag. Åpningstid: kl. 13-16.30. Dere velger selv hvilke dager dere melder dere på, og hvor mange dager dere vil delta.

Les mer her: Telenor Xtra 2019_20

Påmelding:

Send påmelding til aktivitet@bonesil.no

Husk fullt navn på deltaker, fødselsdato, kontaktnr. og e-postadresse.Skriv også hvilke dager dere primært ønsker (kan endres etter hvert) og hvilke idretter barnet er aktiv i.

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny