Meny

Bønes Idrettslag

Fantastisk Fotballfredag i Fjellsdalen

Det er planleggingsdag på skolene i Bergen kommune fredag 06.11.20 og Bønes IL arrangerer “Fantastisk Fotballfredag” for de som ønsker ha en aktiv og fin dag. Det blir en fin dag med fotball, mat og moro.

Kim

Dette er en godt planlagt dag der lek som den primære innlæringsmetoden og deltakerne blir delt inn i grupper etter alder.

Tid og sted

Fredag 06.11.20 fra kl. 09.00 til kl. 14.00 der vi serverer deilig lunsj midt på dagen. I tillegg blir mulig å benytte seg av tilsynsordning av barna i klubbhuset fra kl. 08.00 der vi serverer frokost og fra kl. 14.00 - 16.30 der vi spiller spill og har det kjekt og sosialt.

Alder

Tilbudet for påmelding til Fantastisk Fotballfredag i Fjellsdalen gjelder alle barn fra 1. til 7. klasse.

Smittevern

Fantastisk Fotballfredag følger Norges Fotballforbund sine oppdaterte koronavettregler for organisert trening med utgangspunkt i gjeldende smittevernfaglige vedtak og anbefalinger fra Helsedirektoratet.

Egne jentegrupper

Økt jentedeltakelse i alle ledd og på alle nivåer er et viktig for både Bønes IL. På Fantastisk Fotballfredag legger man derfor å til rette for trygghet, trivsel og mestring i egne jentegrupper for de som ønsker dette.

Alle skal med

Dersom noen vegrer seg for å melde på barnet sitt grunnet økonomi eller andre forhold, ta kontakt med Kim Davidsen, så gjør klubben alt den kan for å legge til rette for deltakelse.

Mat og drikke

Alle deltakerne får servert deilig lunsj, men alle deltakere må ta med drikkeflaske slik at de kan ha drikke under aktiviteten og under måltidet.

Kle deg etter været

Deltakerne må være forberedt på å være ute uansett vær. Det er derfor forventet at alle kler seg etter været og har med seg ekstra tøy om det skulle komme nedbør. Merk gjerne klærne med navn.

Pris og påmelding

Prisen per spiller er kr. 100,- for å delta på Fantastisk Fotballfredag.

Påmelding til Fantastisk Fotballfredag gjør du enkelt og greit via Vipps.

Send til Bønes Idrettslag #15469 (Bøneshallen)

Merk betaling med navn på deltaker og årskull.

Kontaktperson for Fantastisk Fotballfredag

Kim Davidsen

E-post: kim@bonesil.no

Tlf. 92460395

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny