Meny

Bønes Idrettslag

Spar Bønes Idrettsleir 2021

Bønes IL. inviterer til Spar Bønes Idrettsleir i uke 25. Vi ønsker velkommen årskullene f.2008-2012, (3. - 7. klasse) til allsidig aktivitet den første uken i sommerferien.

Kim

Når: uke 25: Mandag–fredag, 21.06.–25.06.2021. Hver dag kl. 09.00–15.00.

Hvor: Hovedbase er Bøneshallen, som er arena for aktiviteter, fremmøte og avslutning hver dag. For øvrig benytter vi oss bl.a. av aktivitetsområder i nærområdet og Fyllingsdalen.

Hva: På programmet står bl.a.: ballspill (fotball/ tennis/ håndball), CrossFit, turn, klatring, friidrettsstevne og fjelltur til Løvstakken.

6.- og 7. klassinger må i tillegg disponere egen sykkel, da de skal sykle til flere av aktivitetene. Fullstendig program blir sendt ut på e-post etter at påmelding er fullført.

Mat: Alle tar med seg egen matpakke og drikke de første tre dagene. Torsdag og fredag får deltakerne servert mat. Inkludert i prisen er også en t-skjorte.

Hovedansvarlig for leiren er klubbens aktivitetskoordinator, Kristian Schult, sammen med daglig leder, Kim Davidsen. Øvrige ledere er erfarne og dyktige instruktører med variert bakgrunn fra idrett og arbeid med barn og unge, samt ungdommer fra vårt eget idrettslag.

Pris: Kr. 1300,- per deltaker. Plasser med søskenmoderasjon: kr. 1000,- (gjelder for søsken nr. 2, 3 osv.)

Påmelding gjøres direkte her: https://www.deltager.no/event/sparbonesidrettsleir2021

Send e-post til aktivitet@bonesil.no for plass på venteliste (gjelder barn f. 2013 eller om arrangementet er fulltegnet).

Se også

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny