Meny

Bønes Idrettslag

Fotballcamp i Vinterferien

Bønes IL inviterer til fotballcamp for gutter og jenter i aldersgruppen 10-16 år i vinterferien.

Kim

Bønes IL inviterer til fotballcamp for gutter og jenter i aldersgruppene 10-16 år (årskullene 2011-2005) i vinterferien (uke 9).

Det blir 3 dager fra mandag 01.03.21 til onsdag 03.03.21 i Fjellsdalen fra kl. 09.30 – 14.00 inkl lunsj.

Det blir et godt sportslig opplegg ledet av Raymond Sjøstrøm sammen med andre gode instruktører. Fotballcampen vil ha et sterkt fokus på god og riktig fotballaktivitet og spillerutvikling. Man forventer god konsentrasjon, motivasjon og interesse for å være med på dette ekstratilbudet vi tilbyr i vinterferien. Alle er velkommen, uavhengig av ferdigheter og klubbtilhørighet. Vil vil legge til rette for at alle har gøye og innholdsrike dager med mye moro og godt fotballfaglig innhold. Det vil være god variasjon mellom lekbaserte øvelser og fotballfaglige øvelser - tilpasset spillernes ønsker og nivå. Det vil også være egne jentegrupper dersom vi får nok påmeldte.

Det bil bli servert lunsj alle dager, men ta med drikke og gjerne litt egen mat i tillegg.

Deltakerne blir det inn i grupper og treningene vil bli gjennomført i h.h.t. fotballens gjeldende koronavettregler pr 01.03.21.

Vi har forståelse for at folk er skeptisk til å forhåndsbetale med tanke på at man ikke vet om dette er mulig å gjennomføre pga Covid-19, men påmeldingsavgiften vil bli tilbakebetalt i sin helhet dersom fotballcampen ikke lar seg gjennomføre.

Dersom noen vegrer seg for å melde på barnet sitt grunnet økonomi eller andre forhold, ta kontakt så legger vi til rette for deltakelse.

Pga. Covid-19 er det begrenset antall plasser, så her er det førstemann til mølla!

Kr. 600-pr pers inkl. lunsj alle dager. Det blir også konkurranser og premier.

Påmelding gjøres her: https://www.deltager.no/bones_il_fotballcamp_vinterferien

Dersom dere har innspill, tips eller kommentarer til gjennomføringen av fotballcampen er det bare å kontakt 😊

Kontaktperson Kim Davidsen - kim@bonesil.no


Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny