Meny

Bønes Idrettslag

Bønes 1 kjempet seg til semifinalen

98-guttene er videre i KM-sluttspillet etter 2-1 over Vadmyra 1 i en jevn kamp mellom to gode lag - der Bønes viste seg å være hakket bedre. Siste: semifinale i Fjellsdalen torsdag 10/11 kl 18:30!

Frode Storvik

Lørdag 5. november møttes Bønes 1 og Vadmyra 1 til kvartfinalekamp i kretsmesterskapet for G-13. På vei til sluttspillet hadde Vadmyra 1 gjort rent bord med kun seire i sin pulje. Bønes 1 ble puljevinner i sin gruppe med 1 tap på veien til sluttspillet.

Spenningen var høy både blant spillere, foreldre og trenere før kvartfinalen. Her skulle 2 gode fotballag som var vant til å vinne sine kamper barke sammen i en vinn eller forsvinn kamp på vei til kretsmestertittelen.

Ved uavgjort resultat etter ordinær tid, skulle kampen avgjøres på antall cornere. Ved uavgjort her også sier reglene at det hele skal avgjøres ved loddtrekning.

Bønes 1 hadde et lite overtak i første omgang, men det ble ingen scoringer. Til pause var resultatet 0-0 med 2-0 i cornere til Bønes 1.

Litt ut i 2. omgang fikk Bønes 1 fortjent inn sitt første mål. Med ca 10 minutter igjen av kampen gikk Bønes 1 opp til 2-0 og hadde samtidig god margin mht. antall cornere. Vadmyra 1 satte inn et stort press på slutten av kampen og i det siste spilleminuttet fikk Vadmyra 1 inn en redusering. Mange flotte keeper redninger, et kjempebra forsvar og stor innsats av alle Bønesguttene bidro til at de dro i land en fortjent 2-1 seier.

Nå venter Askøy i semifinalen. Dag, tidspunkt og spillested er foreløpig ikke bestemt. Update: semifinalen spilles torsdag 10.11 kl 18:30 - vi har fått hjemmebane så møt opp i Fjellsdalen og hjelp guttene til finalen!