Bønes Idrettslag

Bønes 2 til semifinale i kretsmesterskapet

Bønes 2 gikk videre til semifinale i kretsmesterskapet i 2. divisjon for gutter -98 etter en meget spennende kamp.

Frode Storvik

Bønes 2 møtte Åsane 2 til kvartfinaleoppgjør i KM 2. divisjon tirsdag 9. november. Etter en god 1. omgang gikk guttene til pause med en vel fortjent 3-0 ledelse etter bl.a to scoringer av Petter Rødal.

I 2. omgang kom Åsane bedre inn i kampen og ca halvveis ut i 2. omgang kom første redusering. Med ca 10 minutter igjen av kampen kom redusering nummer 2. Åsane presset bra på og helt mot slutten av kampen kom en Åsane spiller igjennom alene og ble felt av keeper Herman Nesse. Herman avverget den store sjansen, men måtte dessverre forlate banen da dommeren, helt korrekt etter regelverket, ga keeperen rødt kort.

På dette tidspunktet ledet Åsane på antall cornere, noe som er avgjørende ved uavgjort resultat.

Bønes 2 satt høyreback Erlend Eriksen inn som keeper.

Kampen var inne i siste spilleminutt. Stillingen var 3-2 til Bønes 2, Åsane ledet på antall cornere, Bønes 2 hadde fått utvist keeper og Åsane stod klar til å avgjøre kampen til sin fordel ved å sette straffesparket i mål.

Stor spenning!

Åsanegutten satset på kraft og skjøt knallhardt midt på mål. Keeper Erlend gikk til venstre, men klarte ved et mirakel å få satt en fot på ballen som var på vei inn i mål. HAN REDDET!

De siste 60 sekundene sikret Bønes 2 inn til seier og avansement til semifinalen.

Gratulerer med en flott seier og ikke minst takk for kjempespennende underholdning.