Meny

Bønes Idrettslag

Klar for kretsfinale

Bønes 1 har gått hele veien frem til finalekamp i kretsmesterskapet for gutter 13 år.

Frode Storvik

Torsdag 10. november gikk semifinalekamp mellom Bønes 1 og Askøy 1 i Fjellsdalen. Etter svært mange kamper både i Lagunen Cup og sluttspill i serien siste uke, røk Bønes 1 ut av Lagunen Cup tirsdag kveld. Det var derfor en skjerpet og meget tent gjeng som møtte til semifinalekamp mot Askøy 1.

Trenerteamet merket allerede i garderoben at guttene var fokusert og klar for å yte sitt aller beste. Alle visste at kun 100% innsats i alle dueller gjennom hele kampen ville holde til seier

Det ble en tett og spennende kamp med to gode lag og en myndig dommer. Mange dueller og stor innsats bidro til en seerverdig forestilling. 

Bønes 1 holdt trykket gjennom hele kampen og lot aldri Askøy 1 få lov til å etablere sitt eget spill. Samtlige spillere på Bønes viste en utrolig stå-på vilje.

En av banens store profiler var spissen Peder Drønen. Hvorfor? En enorm løpskapasitet, konstant press på motstander, en flott (1-0) scoring med venstrefoten, et nydelig raid helt inn til dødlinjen med målgivende pasning 45 grader ut i feltet for å nevne noe.

2-0 ble sikkert og kontrollert satt inn av Marius Stegen Yndestad som også gjorde en fantastisk god kamp på midtbanen.

Mange publikummere, 3 nervøse trenere på sidelinjen og 2 trenere med kaffe og pepperkakeservering i utstyrsboden fikk se et samlet Bønes lag som virkelig viste at de var verdig en plass i finalen.

Bønes 1 gratuleres med en vel fortjent 2-0 seier over Askøy 1.

Finale i kretsmesterskapets 1. divisjon for gutter 13 spilles søndag 13. november kl 17.15 i Vestlandshallen.

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny