Meny

Bønes Idrettslag

Røk ut i semifinalen

Bønes 2 tapte 4-2 i kretsmesterskapets semifinale for 2. divisjon G-13 i en jevnspilt kamp mot Trio.

Frode Storvik

Semifinalekampen mot Trio ble et siste spennende oppgjør for Bønes 2 sin del i denne sesongen.

Om det var alvoret eller den lange reisen til Husnes som tok guttene våre er usikkert, men kampen mot Trio startet med høye skuldre og Trio ledet fortjent 2-0 til pause. Etter en god pep-talk av trenere Frode H. og Bengt, var guttene klare for å gå ut og vinne dueller og kjempe om hver ball i andre omgang.

10 min. ut i 2. omgang gikk Trio opp til 3-0, etter en heldig scoring på corner, men dette stoppet ikke Bønesguttene. Stor innsats betalte seg med 3-1 redusering 15 min. før slutt. Et flott mål av Mathies (99) som like godt reduserte enda en gang (3-2) like etterpå. Bønes 2 hadde flere gode muligheter til å score, men på en kontring avgjorde Trio kampen med 4-2.

En flott kamp og en verdig avslutning av sesongen etter en meget sterk 2. omgang. De gikk inn i taklinger på en slik måte at trenerduoen fikk tårer i øynene.

Til slutt, en stor takk til ett flott vertskap som serverte pepperkaker i garderoben etter kampen, og i tillegg sendte med Bønesguttene sjokoladekake som gikk ned på høykant på fergekaien.