Meny

Bønes Idrettslag

Bønes kretsmestre i Jenter 13!

Da er Bønes J02 jammen kretsmestre i Jenter 13 - med en imponerende 4-0 seier over Voss i Vestlandshallen!

Knut Sundfjord

Kampforbedelsene var bortimot optimale, med frokost i klubbhuset og kjøring utover så vi var i hallen en time før kampstart. Innmarsj og fanfarer er jo jentene vant til etterhvert, men noen sommerfugler var det nok her og der allikevel. En stor Bønes-supportergjeng på tribunen hjalp på stemningen.

J02 supportere

Kampen var lenge jevn, og heldigvis var jentene "på" fra avspark i dag. Voss har fire kretslagsspillere, blant annen en spiss og kantspiller, og de var farlige noen ganger i starten. Men innimellom viste vi hvordan fotball skal spilles. I et av de gode angrepene våre fikk Siri spilt gjennom til Anna, og hun satte inn 1-0 oppe i nettaket.

Vi var litt shaky i perioder etter målet, men holdt 1-0 til pause. Da vi greide å ri av stormen de første minuttene etter sidebytte så det lyst ut. Og når vi fikk koblet grepet på midtbanen kom også målene. 2-0 ved et klassisk Amalie-langskudd som duppet ned foran keeper og spratt videre i mål. Da Elise knallet inn 3-0 med tidenes strakeste vrist var kampen avgjort. Prikken over i'en satte Anna da hun danset gjennom etter fin pasning fra Silje - 4-0 og pokalen var sikret.

Dette var en stor prestasjon av jentene. Å score så mange mål, og ikke slippe inn noen, mot et så godt lag som Voss er virkelig bra. Alle på banen spilte kanonbra, og de på sidelinjen og tribunen bidro også til seieren.

HEIA BØNES - KRETSMESTRE JENTER 13 2015!