Meny

Bønes Idrettslag

Magisk fotballmandag

Bønes IL arrangerer “Magisk Fotballmandag" for de som ønsker ha en aktiv planleggingsdag 13.09.21. Tilbudet er for alle barn fra 1. - 7- klasse.

Kim

​Tilbudet for påmelding til Magisk Fotballmandag i Fjellsdalen gjelder alle barn fra 1. til 7. klasse.

Dette er en godt planlagt dag der lek som den primære innlæringsmetoden og deltakerne blir delt inn i grupper etter alder.

Selve arrangementet varer fra mandag 13.09.21 fra kl. 09.00 til kl. 14.00 I tillegg blir mulig å benytte seg av tilsynsordning av barna i klubbhuset fra kl. 08.00 der vi serverer frokost og fra kl. 14.00 - 16.30 der vi spiller spill og har det kjekt og sosialt.

Alle deltakerne får servert lunsj midt på dagen, men alle deltakere må ta med drikkeflaske slik at de kan ha drikke under aktiviteten og under måltidet.

Vi følger Norges Fotballforbund sine oppdaterte koronavettregler for organisert trening med utgangspunkt i gjeldende smittevernfaglige vedtak og anbefalinger fra Helsedirektoratet.

Økt jentedeltakelse i alle ledd og på alle nivåer er et viktig for både Bønes IL. På "Magisk Fotballmandag" legger man derfor å til rette for trygghet, trivsel og mestring i egne jentegrupper for de som ønsker dette og dersom det blir nok påmeldte.

Deltakerne må være forberedt på å være ute uansett vær. Det er derfor forventet at alle kler seg etter været og har med seg ekstra tøy om det skulle komme nedbør. Merk gjerne klærne med navn.

Dersom noen vegrer seg for å melde på barnet sitt grunnet økonomi eller andre forhold, ta kontakt med Kim Davidsen, så gjør klubben alt den kan for å legge til rette for deltakelse.

Prisen per spiller er kr. 200,- for å delta. Dersom noen vegrer seg for å melde på barnet sitt grunnet økonomi eller andre forhold, ta kontakt med Kim Davidsen, så legger klubben til rette for deltakelse (Dette behandles konfidensielt).

Kontaktperson: Kim Davidsen - E-post: kim@bonesil.no - Tlf. 92460395

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny