Meny

Bønes Idrettslag

Nytt fotballstyre

På årsmøtet i mars fikk vi inn flere nye og flinke styremedlemmer i fotballstyret. Her presenterer vi dem og de rollene og ansvarsområdene de har tatt på seg i det nye styret.

Knut Sundfjord

Kim Davidsen er ny materialforvalter og trener/laglederkontakt. Hvis dere trenger utstyr (baller, kjegler, vester etc) eller drakter får dere rekvisisjon fra Kim så dere kan hente det ut på SportNorge.

Stian Sæle tar over økonomiansvaret i fotballgruppen. Han skal bl.a. ta betaling av fakturaer og utlegg, f.eks. dommerregninger, reisekostnader o.l. Når dere har vært på bortekamp med fergetur sender dere dokumentasjon på utleggene til Stian for å få det refundert. Stian skal også sørge for at hvert lag får dekket lagavgift på inntil to cuper pr år.

Sondre Eikanger Kvalø blir IT- og mediaansvarlig, men kanskje aller viktigst får han ansvar for politiattester. Her står vi nok foran en større runde der alle trenere og ledere må inn med nye politiattester ganske snart. Sondre kommer med mer info om dette når det er klart.

Lars C. Pedersen har tatt ansvar for sponsor- og markedsføringsbiten. Ta gjerne kontakt med Lars og tips ham om potensielle sponsorer og andre inntektsmuligheter.

Vi har også noe bra i vente til høsten - da kommer Andrine Hestad for fullt inn i fotballstyret.

Noen gamle travere henger med videre:

Ola Hauge er fortsatt anleggsansvarlig og har dialogen med Idrettsservice om baneforhold i Fjellsdalen, garderober m.v. Han har også en viktig rolle i parkeringsdugnadene fremover, sammen med Kjersti Røyrvik som i tillegg er dommeransvarlig.

Knut Sundfjord er ny leder av fotballstyret. Han sitter også som Fiks-ansvarlig, ordner med overganger, sender ut kontingentvarsler og holder medlemsregisteret oppdatert.

Sportslig leder Reidun Seth er ikke del av fotballstyret, men har en særs viktig rolle i det sportslige arbeidet. Kontakt Reidun ift trenerkursing, oppfølging av lag, treningsopplegg, keepertrening m.m.

Her finner du kontaktinfo til fotballstyremedlemmene

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny