Meny

Bønes Idrettslag

Fantastisk spill i Vårspretten

Med fantastisk spill av Bønes jenter-03 kom alle de tre lagene videre til A-sluttspillet i årets Vårspretten.

855

Referat fra Bønes J2003:

I 8-delsfinalen møtte Bønes Sioux Åsane og vant 8-5. Bønes Apache og Bønes Comanche møtte hverandre i 8-delsfinalen. Dessverre måtte ett av lagene ryke ut. I en spennende kamp vant Bønes Comanche 7-5 over Bønes Apache.

Da hadde vi 2 lag i kvartfinalen. Bønes Sioux møtte Nordnes, som åpnet forrykende og ledet 8-0 før Sioux kom sterkere tilbake, men det ble til slutt 13-7 til Nordnes.

Bønes Comanche møtte Nore Neset fra Os. Nore Neset begynte best og ledet med 4 mål før Comanche kom forrykende tilbake og det sto 6-6 til slutt. I ekstraomgangene var det om å gjøre å score mål først. Matchvinner Maria scoret det viktige målet. Da var Comanche i semifinalen og skulle møte Gneist Gjellestad.

Gneist Gjellestad er ett av byens beste lag, så det ble ikke enkelt å stå i mot disse. Det ble dessverre et 10-3 tap. Men for en innsats av jentene! Dette betyr at Bønes Comanche ble nummer 3 i Vårspretten 2015. Gratulerer! Det er en kjempebra prestasjon av alle lagene våre. Det skal bli gøy fremover å følge disse jentene.

Mangler bilde

Bønes Comanche ble nummer 3 i Vårspretten 2015. Foto: Reimund Lunde

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny