Meny

Bønes Idrettslag

Folk i Bønes IL: Arild Fismen

Denne uken blir vi litt bedre kjent med håndballgruppens leder og hovedstyrets øknomiansvarlige, Arild Fismen.

ArildFismen_stortbilde

Arild Fismen er snart 48 år gammel og jobber til daglig i DNB. Han hadde aldri tatt i en håndball før datteren Emilie startet med dette, men har lært mye av andre ressurspersoner i klubben og fullfører trener 1 kurs denne helgen. Arild har ellers erfaring fra idretten via aldersbestemt fotball i Fyllingen og har spilt tennis i mange år.

Hvilke oppgaver har du i Bønes IL i dag?

- Jeg er trener for J02 - både håndball og fotball. Leder av håndballgruppen og økonomiansvarlig i hovedstyret.

Hva er høydepunktet ditt i Bønes IL så langt?

- Det er mange ting å glede seg over i Bønes IL. Synes oppstarten av fredagsgjengen og Telenor Xtra er suksesshistorier. At man omsider fikk skiftet dekket på Fjellsdalen var også veldig viktig for klubben.

I forhold til jentene jeg er med å trene vil jeg fremheve det veldig fine miljøet og bredden i gruppen, en utrolig fin og ivrig gjeng det er veldig motiverende å være en del av. Håper vi får beholde dem lenge i klubben og at de etter hvert også kan bli dommere og trenere.

Arild synes det er artig å være en del av et så stort miljø der det legges ned så mye bra frivillig arbeid av mange engasjerte personer. - Det er veldig motiverende å arbeide mot filosofien "flest mulig, lengst mulig", samt å jobbe for å skape enn sunn og god klubbkultur.

Hva gjør du ellers når du ikke har aktiviteter med Bønes IL?

- Godt spørsmål. Det lurer de på hjemme også :) Det blir mange timer med trening, kamper og møter gjennom uken. Spiller litt golf og det blir noen fjellturer innimellom. Jobben i DNB krever også en del timer utover vanlig arbeidstid.

Hva jobber hovedstyret med nå for tiden?

- Bønes IL har de siste årene tatt del av Bergen kommune sin basistilskuddsordning som sikrer klubben tilskudd på tilnærmet en halv million årlig. Nå er ordningen lyst ut på nytt for de kommende år og hovedstyret har arbeidet med å sette sammen en velbegrunnet søknad. Tildelingen blir avgjort inneværende måned så her er det bare å krysse fingrene. Andre saker som er på blokken nå er utarbeidelse av årshjul, systematisering av ansettelses – og sponsorkontrakter, samt innføring av nytt system for medlemsregister og fakturering av kontingenter. Man er også opptatt av å bygge sunn og god klubbkultur.

Hva mener du bør være hovedprioriteter for klubben fremover?

- Jeg mener det viktigste er kontinuitet og langsiktig planlegging slik at kursen klubben staker ut er stabil over tid. Vi må ha fokus på arbeidet med å få kunstgress på grusbanen ved Bønes skole og fortsette arbeidet med å hindre frafall i de eldre aldersgruppene.

Bønes IL ønsker Arild lykke til videre med trenerutdanningen og arbeidet i klubben, og håper vi vil kunne nyte godt av hans kompetanse og engasjement i mange år fremover!

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny