Meny

Bønes Idrettslag

Folk i Bønes IL: Melchior Husebø

Vi har startet en ny artikkelserie hvor du blir bedre kjent med nøkkelpersoner i Bønes IL. Nestemann ut er Melchior Husebø, som er en enorm ressurs og et stort forbilde for de unge i klubben!

Melchior Husebø_2

Melchior begynte med håndball i Bønes IL det samme året som Bønes ble stiftet, altså i 1995.
Han spilte i Bønes frem til han var 18 år, og har senere spilt i Kjøkkelvik, Nornen, Tvis KFUM, Mejrup og Bergen Vest. Melchior begynte som trener i Bønes da han var 14 år for 93-årgangen, og har siden den gang trent forskjellige lag i Bønes pluss 94-96 årgangen i Team Tvis Holstebro.
Nå er Melchior trenerkoordinator i håndballgruppen i Bønes IL og er engasjert i blant annet Telenor Xtra, Fredagsgjengen og er trener for Bønes IL sitt herrelag i håndball.

Hva er ditt høydepunkt i Bønes IL så langt, Melchior?

- Hver fredag er et høydepunkt. Da arrangerer vi fredagsgjengen for 80 ivrige håndballspillere som hele tiden ønsker å bli bedre og den stemningen som er i hallen er helt fantastisk! Har veldig mange høydepunkter som kan trekkes frem, men det mest spektakulære må være da jeg som keeper i fotball i en alder av 14 scoret mål fra egen 16-meter i Fjellsdalen. Det er ikke gjort siden såvidt meg bekjent.

Hva ser du mest frem til i Bønes-regi?

- Det jeg håper på er at flest mulig av våres utøvere også driver med idrett når de når senioralder. Det er dessverre alt for mange som faller av på veien. Jeg håper at flest mulig kan ha det gøy med håndball lengst mulig.  

Hva er det som motiverer deg til å engasjere deg i Bønes IL?

- Jeg ønsker at barna på Bønes skal ha et sunt og trygt miljø og vokse opp i. De skal føle mestring men samtidig utfordring ved idrett og føle seg som en del av et felleskap. De skal også lære seg kunsten om lagspill, det er mye mer en bare en pasning mellom to spillere. Det er noe de kan ta med seg videre i livet, uansett hvor de skal.

Hva gjør du når du ikke er opptatt med Bønes IL-aktiviteter?

- Den helgen reiser jeg mest sannsynlig på hytten og fisker :)

Har du innspill til hva styret i Bønes IL kan jobbe enda mer for?

- Det må være at alle medlemmene i Bønes IL føler seg som en del av felleskapet og at vi klarer å tenke langsiktig.

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny