Meny

Bønes Idrettslag

Kvalik-helg Bring

Førstkommende helg drar Bønes jenter 16 til Østfold for å spille Bring-kvalifisering!

​​Lagbilde med sponsor

Lagbilde jenter 05. Backe, Vegmerking Vest og Vannfres har sponset lagets Bring-satsing. 
Foto: Claus Thorsen

Lørdag 11.-søndag 12. september sikter Bønes jenter 05 seg inn mot nye mål! Da venter lagene HK Eidsberg/Askim, Spjelkavik og Kråkerøy i kvalifiseringshelg i Eidsberghallen, i Mysen. 

Bringserien er et nasjonalt spilletilbud for lag i klassene jenter og gutter 16 år. Det spilles kvalifiseringer, fire runder og et nasjonalt sluttspill. I morgen drar 15 Bønes-jenter, bestående av 05- og 06 spillere, og 2 trenere med fly til Oslo. 

I dag hadde de en rolig økt i Bøneshallen. Det var god stemning og mange spente utøvere på parketten nå rett før avreise. For en del på laget har ikke den siste uken vært helt optimal, med sykdom og div. skader, men når gjengen møtes på Flesland i morgen er de forhåpentligvis fulltallige og kampklare! 

Lagets kaptein, Stina, og visekaptein Mariell har begge slitt med influensa denne uken, men humøret er på topp nå som helgen nærmer seg; "Vi har ikke helt klart å tro at vi skulle komme oss avgårde, men nå er helgen endelig her!" Jentene gleder seg mye til å spille gode og tøffe kamper mot lag de til vanlig ikke spiller mot. Det blir også kjekt med en sosial helg sammen med laget!

Mariell og Stina_siste

F.h.: Kaptein Stina og visekaptein Mariell​

Mette Sivertsen og Claus Thorsen er lagets trenere. De gleder seg og har stor tro på jentene. "Det er et meget sterkt lag. Faktisk kanskje det beste laget jeg har trent i min mangeårige fartstid som trener!" skryter Claus. Han synes laget har blitt veldig samspilte og er et bredt lag med unike kvaliteter. Han har stor tro på at laget skal klare å kvalifisere seg til Bring.

Vi ønsker Bønes 05 god tur østover og masse lykke til med kvalifiseringen!

PS! Laget kvalifiserte seg til Bring etter to seire og ett tap. Nå venter månedlige runder fra og med desember.

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny