Meny

Bønes Idrettslag

​17. mai: Bønes IL i hovedprosesjonen

Bønes IL stiller tradisjonen tro i hovedprosesjonen. I forbindelse med at klubben i år fyller 20 år oppforderer vi alle utøvere til å stille i Bønes treningstøy. I tillegg ønsker også å oppfordre våre tidligere medlemmer om å slutte seg til prosesjonen bak Bønes IL`s fane.

Bønes idrettslag er tildelt plass i kolonne nr. 4 under idrettsorganisasjoner. Hovedprosesjonen skal være oppstilt på Koengen kl 10.15. Vi ønsker at dere alle stiller i god tid før dette tidspunkt. Velkommen!

Under følger utdrag fra 17. mai komiteens hjemmeside: http://www.17-mai.no/

Som navnet sier, er Hovedprosesjonen det største arrangementet 17. mai. Her deltar byens ”foreninger, korporasjoner og etater” og enda noen til med faner og humørfylte innslag. 17. mai-komiteen ber om at flest mulig stiller i uniform eller annet typisk antrekk for gruppen, enten det er treningsdrakt eller dansekjole. Prosesjonen stiller opp på Koengen, og du finner oppstillingsplanen nedenfor. Dere som skal være med må følge de angitte rutene for innmarsjen til hver kolonne. Det er utarbeidet egne retningslinjer for deltagelse i Hovedprosesjonen. Vi er avhengige av at alle følger disse for at vi skal få et vellykket arrangement. Hovedprosesjonen ender på Festplassen der dagens taler holdes fra Vikingskipet.

Oppstillingsplan for Hovedprosesjonen

  1. Brannkorpset, Bystyret, Militære- og Forsvarsorganisasjoner
  2. Sjøfarts-, handels-, håndverks- og industriorganisasjoner
  3. Humanitære organisasjoner, sykepleie-, livssyns- og avholdsorganisasjoner
  4. Idrettsorganisasjoner
  5. Vitenskap og skole-, stats- og kommuneorganisasjoner
  6. Kulturorganisasjoner, ungdomsorganisasjoner, bygdelag og sangerorganisasjoner

cid:image001.jpg@01D08CA1.AADDA4A0


Her følger også program for 17. mai på Fjellsdalen skole fra kl 15.45 på ettermiddag >>

Hilsen hovedstyret

Fant ikke bilde


Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny