Meny

Bønes Idrettslag

Aktivitetsfull Fredag i Fjellsdalen

På planleggingsdagen 28.01 blir det muligheter for en aktivitetsfull dag for barn fra 1. -4. klasse. Man kan velge mellom fotballdag på fotballbanen eller allidrettsdag i Bøneshallen.

Kim

AKTIVITETSFULL FREDAG I FJELLSDALEN

Det er planleggingsdag på Fjellsdalen skole fredag 28.01 og Bønes IL arrangerer “Aktivitetsfull fredag" for barn fra 1.4. klasse som ønsker ha en aktiv og fin dag.

Her kan man enten melde seg på fotballdag på fotballbanen eller allidrettsdag i Bøneshallen.

Dette er en godt planlagt dag der lek som den primære innlæringsmetoden og deltakerne blir delt inn i grupper etter alder. et blir en fin dag med aktivitet, mat og moro.

Selve arrangementet varer fra fra kl. 09.00 til kl. 14.00 enten det er i Bøneshallen eller på fotballbanen. I tillegg blir mulig å benytte seg av tilsynsordning av barna på morgningen, de som skal på fotballdag i klubbhuset og de som skal på allidrettsdag i Bøneshallen fra kl. 08.00. I tillegg blir det muligheter for alle fra kl. 14.00 - 15.30 i klubbhuset der vi spiller spill og har det kjekt og sosialt.

Alle deltakerne får servert pizza midt på dagen, men alle deltakere må ta med drikkeflaske slik at de kan ha drikke under aktiviteten og under måltidet.

Vi følger oppdaterte koronavettregler for organisert trening med utgangspunkt i gjeldende smittevernfaglige vedtak og anbefalinger fra Helsedirektoratet.

Økt jentedeltakelse i alle ledd og på alle nivåer er et viktig for både Bønes IL. På fotballbanen legger man derfor å til rette for mestring i egne jentegrupper med jenteinstruktører dersom det blir nok påmeldte.

Gi en tilbakemelding i merknadsfeltet eller på epost om barna skal bli igjen etter kl. 14.00 i klubbhuset og om evt. allergier eller andre forhold vi bør vite om.

Deltakerne på fotballdagen må være forberedt på å være ute uansett vær. Det er derfor forventet at alle kler seg etter været og har med seg ekstra tøy om det skulle komme nedbør. Merk gjerne klærne med navn.

Prisen per spiller er kr. 200,- for å delta. Dersom noen vegrer seg for å melde på barnet sitt grunnet økonomi eller andre forhold, ta kontakt med Kim Davidsen, så legger klubben til rette for deltakelse (Dette behandles konfidensielt).

Påmelding gjøres her: https://www.deltager.no/event/aktivitetsfull_fredag

Kontaktperson: Kim Davidsen - E-post: kim@bonesil.no - Tlf. 92460395

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny