Meny

Bønes Idrettslag

Banen klar igjen i Fjellsdalen

Med en råsterk sluttspurt gjorde en dugnadsgjeng på 20-30 mann (og gutter) unna resten av snø/is-laget i Fjellsdalen søndag ettermiddag. G96 tok umiddelbart banen i bruk med kamp mot Trane!

Knut Sundfjord

Snøen var isete og vanskelig å rydde unna, men innsatsen på søndag viser at det går fint å få vekk snø når det bare er mange nok med og jobber. Fredag hadde vi også full bemanning på snøskuffene i 2-3 timer og fikk ryddet nesten halve banen. Lørdag derimot var oppmøtet labert, og progresjonen liten.

Takk til ildsjelene som stilte opp i helgen - ikke minst til Bjørn Hustoft, som gikk åtte timer tilsammen med snøskuffen fra fredag til søndag. Rune Øen, og spillere og trenere fra G96, har også gjort en kjempeinnsats alle tre dagene. Mange andre har også vært med og tatt et tak - Rune S og juniorlaget på fredag, Frode, Tarjei, Kim, Bjørn U. - og alle de som undertegnede ikke kommer på i skrivende stund.

Når vinteren er her og snøen kommer "for alvor" håper vi at enda flere responderer på epost-varslene og stiller opp for å få banen spilleklar igjen raskest mulig.

Vel blåst!

 

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny