Meny

Bønes Idrettslag

​Bli med i 17. mai-toget!

Bønes IL stiller tradisjonen tro i hovedprosesjonen, og vi oppfordrer alle Bønes-venner til å møte oss på Koengen før kl 10.15. Kom som du er, men flott om du stiller i Bønes IL treningstøy.

Bønes idrettslag er tildelt plass i kolonne 3 under idrettsorganisasjoner. Hovedprosesjonen skal være oppstilt på Koengen kl 10.15, og starter kl 10.30.

Under følger utdrag fra 17. mai komiteens hjemmeside: http://www.17-mai.no/

Som navnet sier, er Hovedprosesjonen det største arrangementet 17. mai. Her deltar byens "foreninger, korporasjoner og etater" og enda noen til med faner og humørfylte innslag. 17. mai-komiteen ber om at flest mulig stiller i uniform eller annet typisk antrekk for gruppen, enten det er treningsdrakt eller dansekjole. Prosesjonen stiller opp på Koengen, og du finner oppstillingsplanen nedenfor. Dere som skal være med må følge de angitte rutene for innmarsjen til hver kolonne. Det er utarbeidet egne retningslinjer for deltagelse i Hovedprosesjonen. Vi er avhengige av at alle følger disse for at vi skal få et vellykket arrangement. Hovedprosesjonen ender på Festplassen der dagens taler holdes fra Vikingskipet.

Vi håper vi ser deg der!

Hilsen hovedstyret

17mai_2

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny