Meny

Bønes Idrettslag

Bli med i 17. mai-toget!

Bønes IL stiller tradisjonen tro i hovedprosesjonen, og vi oppfordrer alle Bønes-venner til å møte oss på Koengen før kl 10.15. Kom som du er, men flott om du stiller i Bønes IL treningstøy.

​​Bønes idrettslag er tildelt plass i kolonne 6 under idrettsorganisasjoner. Hovedprosesjonen skal være oppstilt på Koengen kl 10.15, og starter kl 10.30.

Det laget som stiller med flest deltakere vinner en pizza-kveld for hele laget!

Under følger utdrag fra 17. mai komiteens hjemmeside (http://www.17-mai.no): 

Som navnet sier, er Hovedprosesjonen det største arrangementet 17. mai. Her deltar byens "foreninger, korporasjoner og etater" og enda noen til med faner og humørfylte innslag. 17. mai-komiteen ber om at flest mulig stiller i uniform eller annet typisk antrekk for gruppen, enten det er treningsdrakt eller dansekjole. Prosesjonen stiller opp på Koengen, og du finner oppstillingsplanen nedenfor. Vi anbefaler at de ulike foreninger og organisasjoner avtaler møtested og kommer samlet inn på Koengen, enten via inngangen fra Bontelabo eller fra Sandbrogaten. Kolonnene blir fylt opp bakfra, dvs. at de som stiller opp først får gå ut først. Det er utarbeidet egne retningslinjer for deltagelse i Hovedprosesjonen. Vi er avhengige av at alle følger disse for at vi skal få et vellykket arrangement. Hovedprosesjonen ender på Festplassen der dagens taler holdes fra Vikingskipet.

Vi håper vi ser deg der!

Hilsen hovedstyret

17mai_2

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny