Meny

Bønes Idrettslag

Opprykks-fest i Fjellsdalen

Det er nå klart at A-laget herrer rykker opp til 5. divisjon, mens B-laget herrer ligger an til opprykk i 6. divisjon. Bønes IL vil feire dette sammen med deg i forbindelse med A-lagets siste seriekamp mot Sleipner lørdag 11. oktober kl 13.00 i Fjellsdalen.

Claus Lundekvam har ledet Bønes sine seniorspillere gjennom to sesonger. Første sesongen for å berge plassen i 6. divisjon, mens det samme mannskapet nå er klar for 5.divisjonsspill under Lundekvams ledelse. Bønes IL fotball har aldri rykket opp, så dette er historisk for klubben.

– Jeg er veldig stolt av guttene. De har vært eksemplariske, entusiastiske og treningsvillige hele sesongen, sier Lundekvam.

Kiosken kommer til å være åpen på lørdag fra kl 12.00 med kaffe, brus, is, vafler og hotdogs til salgs. Klubbhuset er åpent for TV-titting og lett servering for medlemmene i klubben.

Viktig kamp på søndag
Søndag kl 20.00 spiller Bønes 2 seniorlag en meget viktig kamp mot Trott3. Da kan det bli dobbelt opprykk for begge våre seniorlag.

- Vi håper at så mange som mulig vil komme og heie gutta frem også i denne viktige kampen, sier Lundekvam.

TV-serie
Tv2 kommer på besøk, og skal følge seniorene fredag i trening og lørdag i kamp, samt deler av opprykksfesten som seniorene skal ha lørdag kveld.

Tv2-innslaget skal være med i serien "Vårt lille land"

VELKOMMEN!!

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny