Meny

Bønes Idrettslag

Bli med på salg av fyrverkeri

Hovedstyret i Bønes IL ber foreldre, trenere, lagledere og utøvere over 18 år om å undersøke muligheten av å kunne bidra til årets viktigste dugnad for idrettslaget.

Christian Kanzler

Idrettslaget har fra oppstarten i 1995 primært vært drevet på dugnad. For å møte de forventinger og krav som stilles til idrettslag i dag har klubben gradvis dreid over til å bli semi-profesjonalisert. Dette har uten tvil hevet kvaliteten og standarden på det som i dag tilbys våre medlemmer, men det har også sin pris. Klubben har i tillegg til medlemskontingenter, tilskudd fra Bergen kommune og grasrotmidler også fått en del sponsorer og dugnadsoppdrag. Siste tilskudd på dugnadsoppdragsfronten og en potensielt stor inntektskilde i forhold til arbeidsinnsats er salg av fyrverkeri.

Bønes IL har vært så heldig at vi nå har fått muligheten til å styrke vår økonomiske robusthet ved å ha en bod for salg av fyrverkeri gjennom den anerkjente distributøren «Svea Fireworks» på Spar Bønes.  Dette er en gylden  sjanse vi ikke kan la gå fra oss. Midlene vil komme godt med til videreutvikling av idrettslaget.

Vi ber foreldre, trenere, lagledere og utøvere over 18 år om å undersøke muligheten av å kunne bidra til årets viktigste dugnad for idrettslaget. Deltagelse vil medføre gjennomføring av et ettermiddagskurs i "HANDEL MED FYRVERKERI”. Ved gjennomføring av kurset blir du sertifisert for salg av fyrverkeri. A-laget i Bønes IL vil stå for selve salget, slik at du kun må være til stede under deler av salgsperioden (på skift) som er 30. desember og halve 31. desember 2014.

Vi håper at nettopp du kan tenke deg å stille opp for idrettslaget.

For ytterligere informasjon og påmelding til kurs og dugnad kontakt Christian Kanzler på telefon 99 16 13 38 eller epost: Christian.Kanzler@gmail.com.

Med vennlig hilsen hovedstyret Bønes IL

Mangler bilde

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny