Meny

Bønes Idrettslag

Bønes IL Idrettsleir 2016

Vi vil takke alle våre positive og spreke deltakere for en flott idrettsleir i uke 25!

Idrettsskolen2016

Vi håper barna har kommet hjem med gode opplevelser, at de har opplevd mestring, møtt nye utfordringer og knyttet nye vennskap og relasjoner til sine jevnaldrede. 

Av aktiviteter uken igjennom kan vi nevne svømming, kanopadling, spinning, CrossFit, klatring, tennis, rugby, friidrett, fjelltur, håndballturnering og Mesternes Mester. Våre eldste deltakere har også besøkt AdO Arena og klatreparken "Høyt & Lavt".
 
Fredag markerte vi avslutningen med pizza og premieutdeling. Stemningen var stor da instruktører og deltakere ble hedret, og da vi avsluttet med å ønske hverandre god sommer. Vi håper å treffe deltakerne igjen ved våre fremtidige arrangementer, ikke minst når vi arrangerer idrettsleir på nytt i 2017!

Gjenglemt tøy

Det var en del gjenglemt tøy som lå igjen etter deltakerne. Tøyet er lagt hos vakten i Bøneshallen, og kan hentes der neste uke.

Fotballskole i august

Vi minner om at Bønes IL. arrangerer Tine Fotballskole i uke 32. Det er fortsatt noen ledige plasser på jentegruppene. Ta kontakt på aktivitet@bonesil.no dersom dere er interessert i plass. Gutter kan settes på venteliste.

Telenor Xtra Bønes - skoleåret 2016/17

Dersom barnet deres trivdes under idrettsleiren, kan vi anbefale vår idrettsfritidsordning Telenor Xtra Bønes. Her vil de møte flere av instruktørene som var med under leiren, og mange av de samme aktivitetene, året igjennom.
Se mer informasjon her. Det er fortsatt noen ledige plasser alle dager.

Vi avslutter med å ønske dere alle en riktig fin sommer!

Sommerhilsen fra instruktørene ☀

v/ Kristian Schult,
aktivitetskoordinator, Bønes IL.

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny