Meny

Bønes Idrettslag

Bønes IL håndball trenger DIN hjelp!

Vil du være med og gjøre klubbhverdagen enda bedre for våre håndballspillere? Da vil vi gjerne ha deg med i styret i klubben!


Gutter_jubel

Håndballgruppen i Bønes IL består av rundt 370 medlemmer av stort og smått. Klubben er en svært viktig sosial arena for veldig mange. Her kan man få et avbrekk i hverdagen, bygge mestringsfølelse og samhold - men det krever at noen bidrar litt ekstra for å tilrettelegge og få klubbhverdagen til å gå rundt!

Som medlem i styret får man, i tillegg til å bidra til aktivitet for mange, også innsikt i klubbdriften og mulighet for å påvirke til å gi et enda bedre tilbud! 

Medlemmene av styret er vanligvis foreldre til barn i klubben. De fleste har nå bidratt i mange år og det er etter hvert naturlig med litt fornying. Vi ber deg derfor tenke gjennom om du eller noen du vet om kunne tenke dere å bidra litt ekstra for klubben!? Dette enten i styret eller å bidra med konkrete oppgaver. Aller helst ønsker vi personer fra de yngste lagene slik at vi får en balanse i hvor medlemmene har best innsyn. 

Konkrete oppgaver som trengs nye krefter til er: Dommerarbeid, loddbøker, innhenting av politiattester, delta i et utvalg som skal jobbe med guttehåndball, planlegge og arrangerer arrangement som Bønesdagen og Nattcup m.m.

Bønes IL har årsmøte 26. mars. Gi oss en tilbakemelding på e-post handball@bonesil.no så snart som mulig og innen 19. mars dersom DU ønsker å bidra!

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny