Meny

Bønes Idrettslag

Bønes J02 vant vinterserien!

Det ble en knallsterk 2-1-seier til Bønes Jenter 13 (2002) i vinterseriefinalen mot et godt Fyllingsdalen-lag. Pokalen er nå trygt plassert i klubbhuset!

Knut Sundfjord

Begge våre to 9er-lag (ett i 1. omgang og ett i 2. omgang) la ned en kjempeinnsats alle sammen. Etter en litt forsiktig åpning på kampen der FKF slapp til en gang eller to uten uttelling kom Bønes-jentene for fullt og skapte flere store sjanser utover i omgangen.

1-0 kom rett før pause ved Elise etter flott forarbeid av Anna og Kine. Ledelse til hjemmelaget ved halvtid virket fortjent. I pausen byttet vi hele mannskapet, og det tok litt tid før spillet gled igjen.

Jentene tok imidlertid tak i kampen igjen, og da Amalie gjorde 2-0, assistert av Isabella og Melina, trodde alle at det var avgjort. Men med drøyt fem minutter igjen reduserte FKF, og det ble en spennende innspurt på kampen. Vi ble presset bakover, mye pga en kraftig motvind, men jentene rodde det heldigvis greit i land.

Dermed kunne Bønes fortjent heve pokalen etterpå. Gratulerer jenter!