Meny

Bønes Idrettslag

Bønes J2000 - seier i Lerøy cup

I sin aller første 11-er turnering tok Bønes jentene hjem den gjeveste pokalen i Lerøy Jente Cup.

Trond Eikill

I innledende runde spilt før påske vant jentene sin pulje etter uavgjort mot Gneist 2 (1-1) og seiere mot Loddefjord (2-0) og Tertnes 1 (3-0). Dermed var jentene direkte kvalifisert til kvartfinale. Motstander her var Kringlebotn, og i snøkaos på Liland dro jentene i land en fortjent 2-1 seier. Semifinalen mot Bergen Nord / Hovding ble en tøff batalje, men hardt arbeidende Bønes jenter vant 1-0 etter scoring av Kristina og godt keeperspill av Ingrid Marie.

Det var en flott ramme rundt finalen mot Erdal, med innmarsj, navneopprop, speaker og assistentdommere. Bønes jentene startet litt nervøst og famlende og kom tidlig under 0-1. Etter hvert jobbet de seg inn i kampen igjen og Kristina sørget for 1-1 til pause etter en fin lobb over keeper. I 2. omgang dominerer Bønes fullstendig og Erdal er kun på noen få besøk på vår halvdel. Stillingen er fortsatt 1-1 og 2-2 på cornere med kun få minutter igjen å spille. Marie drar seg løs på kanten og skaffer ny corner….sjelden har det vært så mye jubel for en corner, men dette ble altså ”seierscorneren”. Dramatisk og nervepirrende slik en finale skal være…og selvfølgelig Bønes seier til slutt.

Stor takk til spillere og trenere som ga oss foreldre en flott opplevelse en snøfull søndag i april. Vi gleder oss til fortsettelsen.