Meny

Bønes Idrettslag

Bønes-fotballgutter i KM-finaler!

Etter noen år med pokalhenting og medaljedryss på jentesiden er det guttelagene på Bønes sin tur til å spille finaler i høst. G13 kan bli kretsmestre mens G14 kan bli divisjonsmestre i både 2. og 3.div!

​G13 (2006) vant sin 1.divisjonsavdeling i høst og skal dermed ut i KM-finale mot Fana i Vestlandshallen søndag 17. november kl 10:00. Dette blir en tøff match mellom to meget gode lag, så møt opp og støtt Bønes-guttene neste søndag!

G14 (2005) har tre lag i serien. Ett av dem vant sin 2.divisjonsavdeling og skal ut i sluttspill om divisjonsmesterskapet. Første hinder er Nymark, og kampen spilles på Nymarksbanen torsdag 14. november kl 19:00. Flott om folk tar turen ned fra Bønes for å heie frem guttene!

I 3.divisjon er det faktisk fortsatt en serierunde igjen, men det er allerede nokså klart at Bønes 2 vinner sin avdeling. På lørdag blir det avgjort om de møter Gneist 2 eller Nest-Sotra 2 i divisjonsfinalen, som antagelig blir satt opp en dag neste uke. Følg med på "Neste kamper" her på Bonesil.no for å se hvor og når disse kampene spilles!

Vestlandshallen
​KM-finalen for G13 spilles i Vestlandshallen søndag 17/11 kl 10.

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny