Meny

Bønes Idrettslag

Bønes-jenter byttet ut regn og sludd med sol og sommer!

Etter dager og timer med dugnadsjobbing reiste 21 spillere og 3 trenere fra juniorlaget på jentesiden på treningsleir til Spania i forbindelse med påsken. Fem dager med trening pluss to reisedager.

827

Turen gikk til Santa Susanna ute ved kysten rett nord for Barcelona. Her har Indre Østfold Reisebyrå et samarbeid med en hotellkjede som har bygget to flotte kunstgressbaner like ved hotellene. Det var et tett program med to daglige treninger og treningskamper. 


Utrolig kjekt å gå samlet til frokost, lunsj og middag til våre faste 8 mannsbord innerst i spisesalen. 
Mellom treningene var det restitusjon og solbad ved bassenget. Om kvelden var vi samlet til sosiale aktiviteter. 

I år hadde vi en Mesternes Mester-konkurranse som både var individuell- og lag-basert med øvelser i fotballferdigheter, styrke/ utholdenhet og kunnskap. Konkurransen var en rød tråd gjennom oppholdet med kåring av vinner og vinnerlag den siste kvelden.

Det ble også spilt treningskamp mot et Spansk juniorlag. Litt uvant med gresskamp og varmen. Spanjolene var teknisk gode men hadde ikke like mye fart i beina som oss - seier til oss.

Etter 3 dager med trening var det treningsfri mandagen. Da gikk turen inn til Barcelona der vi startet dagen med besøk på Barcelona sin hjemmebane Camp Nou. Her er det et flott museum som forteller historien til Barcelona. Vi fikk omvisning med besøk både nede på banen, i bortegarderoben og helt oppe under taket der kommentatorene sitter under kampen. Dagen ble avsluttet med det som kanskje er høydepunktet på turen - nemlig shopping i Barcelona (er jo tross alt jenter på tur). 

Ved utreisen torsdag 26. mars var det et forferdelig snøvær på Gardermoen som forårsaket enorme forsinkelser i flytrafikken. Men takket være en utrolig hjelpsom SAS-dame på Flesland kom vi oss til Oslo og rakk akkurat flyet videre til Barcelona og kunne lande on time. Det var verre med bagasjen som for 10 av spillere kom 2 dager senere - men vi fikset det også. Hjem igjen hadde værproblemene flyttet seg til Tyskland men etter en svipptur innom København etter Oslo kom vi også hjem igjen. 

Utrolig greie jenter som representerte Bønes og Norge på en flott måte. 
Trenerne klarte seg også veldig bra og takk til Kristian Schult som var med som hovedtrener og fotballfaglig ansvarlig. 

mvh 
Trenere for Bønes Jenter 19 

Mangler bilde

Mangler bilde

Mangler bilde

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny