Meny

Bønes Idrettslag

Bønes-kalenderen 2011 til salgs!

Kjøp årets kuleste kalender - og støtt ditt lokale idrettslag samtidig! Kalenderen er til salgs i kiosken på Spar Bønes, og kan også bestilles her på nettsiden. Pris: Kr 100,-.

Knut Sundfjord

Kalenderen er i liggende A4-format (2xA4 når den er åpnet) og hver måned har bilder av 2-3 Bønes-lag - fra fotballen, håndballen og idrettsskolen.

Prisen er altså 100,- og inntektene går til barne- og ungdomsarbeidet i Bønes IL samt forbedring av baner og anlegg.

Her kan du bestille kalenderen!

Lagene har stått på for å få tatt gode bilder med alle spillerne. Stor takk til Arnt Lund, som har stilt opp som fotograf for mange av lagene.

Kalenderen er blitt kjempefin! Flott jobbet av Kristian Bjerknes og Oktan, som har gjort layouten og stått for produksjonen av kalenderen.

På torsdag 2/12 blir det utdeling av kalendere til lagledere på Klubbhuset, fra kl 19-21, Målet er at hvert medlem skal selge tre kalendere hver, men det er selvsagt lov å selge flere! Fotballgruppen har derfor tenkt å lage et "lotteri" der hver solgte kalender teller som et lodd. Vinnerlagene får premier for hele laget/gruppen: Treningsutstyr, treningssamling, ekstra cup-avgift. Mer om dette kommer i egen epost en av de nærmeste dagene.

Vi håper at alle trenere, ledere og spillere i Bønes IL ønsker å være med og bidra til at kalendersalget blir en suksess. Dette kan bli en årlig foreteelse og en skikkelig god inntektskilde for klubben.

Her kan du bestille kalenderen!

 

 

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny