Meny

Bønes Idrettslag

Bønessuksess i regionsmesterskapet i beachhåndball

Bønes J02 og J03 deltok i helgen på regionsmesterskapet i beachhåndball i Kjøkkelvik og på Straume.

Med unntak av en times trening / innføring i regler med Melchior hadde ingen av jentene forsøkt denne formen for håndball tidligere.

Fo J03 ble det et brutalt møte med håndball på sand og i sin første kamp tapte de førsteomgangen mot Kjøkkelvik 4-14. Heldigvis lærte jentene fort og i andreomgangen vant de hele 18-1 før de avgjorde på shoot out (straffekonk). Standarden var satt og jentene fosset videre i puljespillet. Det var jevne kamper og utrolig mye bra spill. Siste kampen i innledende mot Nordnes ble avgjørende og Bønes vant etter enda en seier på shoot out. Vi var da klar for finalen!

Søndag var finaledag og Sotra var motstander utenfor Sotra Arena. Jentene var spente og grugledet seg til dette. Etter oppvarmingen var skuldrene senket og smilet satt løst. Jentene var enige om å tråkke til i forsvar. Jentene gjorde en fenomenal finale og vant ganske klart begge omgangene. Det var vill jubel og mye glede i solskinnet på Sotra.

J02 stilte med to lag i J14 (ett år opp) og de vant fem av seks innledende kamper. Det ene laget gikk videre til sluttspill. Der slo de Kjøkkelvik sine 01-jenter i kvartfinalen, men tapte dessverre for andre halvparten av Kjøkkelvik sine 01-jenter i semifinalen. Alt i alt en veldig god prestasjon tatt i betraktning at flere av motstanderne hadde trent en del beachhåndball før turneringen startet.

Beachhåndball var spektakulært og moro. Vi gleder oss til å delta neste år også.

BeachhandballLagbildeJ03_2_1000
Beachhandball
Beachhandball3Beachhandball4Beachhandball5 Beachhandball6 Beachhandball7 Beachhandball2

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny