Meny

Bønes Idrettslag

Claus Lundekvam 4 - 0 Trond Egil Soltvedt

Det er ihvertfall slik media ville fremstille kampen etter at Bønes tok i mot Kvernbit til en festaften under solskinnet i Fjellsdalen.

Ørjan Heldal

En meget god Stian Rosberg hadde mer i seg enn et knall rødt ansikt i dag, her med trikseshow innenfor motstanderens 16 meter.

Laget fra start:

Eirik
 Ragnar - Trygve - Ørjan - Sindre E
             Eirik - Johannes
        Stian - Sondre - Andreas
                    Vegar

Bytter: 19 min: Matias for Eirik, 54 min: Joakim for Vegar, 65 min: Sverre for Sindre og Even for Ragnar, 70: Kristian for Sondre og Jan-Erik for Andreas

Mål: Andreas, Vegar, Matias, Sverre

Målgivende: Stian, Sondre, Kristian, Joakim

Kort: Gule: Ørjan, Stian

På en herlig sommerdag kunne endelig den ene fotballegenden, vår egen Gaffer - Claus Lundekvam, ta i mot en annen legende i Trond Egil Soltvedt og hans Kvernbit. En kamp mange hadde sett frem til. Meldingen fra Gaffer var klar før kampstart: "Skal vi ha noe i opprykksselskapet å gjøre, så må denne kampen vinnes!"

Det kunne meldes om et ekstremt høyt spenningsnivå i garderoben før kamp, helt på grensen til overtenning. Heldigvis gjennom en god oppvarming signert Trygve og trenerteamet klarte vi å senke skuldrene og fokusere på enkel og god fotball. Og det skulle ikke gå lang tid i kampen før vi skjønte hvilken retnig det bar. Guttene fra Bønes spilte vakker og underholdende fotball. En midtbane med masse bevegelse, vilje og ikke minst noe vi nesten kan kalle for unormalt god touch gjorde at vi spilte ball i hatt med Kvernbit.

Det første målet kom etter at Stian hadde driblet av seg halve Kvernbit og lagt til rette for Andreas som enkelt ekspederte ballen i mål etter et eksplosivt og målrettet initiativ. Neste mål kom etter at Ørjan forserte to ledd og spilte vegg med Sondre som serverte Vegar som nok en gang var sikker som banken! En herlig liten ledelse til pause. Det skal sies at spillerene satt stor pris på applausen fra de fremmøtte på tribunen ved halvtid!

Pausen ble brukt til å ta til seg næring i både flytende og fast form. Gaffer manet til å fortsette som i 1. omgang uten å slippe seg nedpå.

Som sagt - så gjort. Til nå i sesongen har vi hatt til gode å styre en hel kamp slik vi vil, men dette skulle være dagen for å bryte en barriere eller to. Med unntak av å låne ballen ved et par anledninger kjørte Bønes-mannskapet kampen og det ble "lille" Matias som fikk gå uforstyrret opp på corner og headet vakkert inn 3-0 midtveis i omgangen. Like etter ble det Sverre som nok en gang fikk sette ballen i mål etter litt klabb og babb i feltet. Ikke dårlig av en forsvarsspiller!

Matias (nr. 7) header ballen vakkert ned mellom keeper og forsvar til en trygg 3-0 ledelse

Kampen ebber ut med 4-0. Det hadde vært kjekt å se ball-possession etter denne kampen, men så priviligerte er vi ikke i 6. divisjon, og neppe kommer vi til å bli det heller! Helt til vi har hatt oss noen opprykk da, vel å merke.

I denne kampen gjorde samtlige en fantastisk innsats. Enkelt og greit! Det er vanskelig å skille seg ut som en banens beste når alle 17 benyttede mann gjør en bunnsolid jobb, men det sier vel sitt når Stian Rosberg likevel klarer det. Store gratulasjoner fra trenere og ledere i Bønes som ikke har sett midtbanespilleren bedre!

Stian leverte en fantastisk kamp, her gratulerer han Matias sammen med Kristian

Førstkommende lørdag runder vi av vårsesongen med årets lengste bortetur. Gulen står for tur på Dalsøyra og de kommer til å møte et Bønes som er kjempesulten på 3 poeng og en god målforskjell! Våre argeste konkurrenter, Sotra2 og Bergenskameratene, møtes for siste kamp denne vårsesongen så det kan bli riktig spennnde å lese tabellen etter runden! Vi kan ikke si vi forventer mange supportere med oss på denne turen, men etter det gode oppmøtet den gjengen har vist i vår så skulle det bare mangle!

Ørjan i fint driv forbi våre trofaste supportere på tribunen. Andreas gjør seg klar for et aldri så lite lureløp!

Vegar fikk seg en nettkjenning, gratulasjonene står i kø

Det kunne også meldes om god stemning på benken til Bønes. Her med Pål og Gaffer

Både Bergensmedia og avisen Nordhordalad dekket kampen. Les hva BT skrev om duellen mellom de to tidligere Premier League-heltene her: http://beta.bt.no/100Sport/fotball/Proffduell-i-6-divisjon-377298_1.snd