Meny

Bønes Idrettslag

Elise Kvinge på landslaget!

Det er med stor glede og stolthet vi kan fortelle at Elise Kvinge, vår egen Bønes-spiller, er tatt ut til landslaget for J15 Norge!

​​- Jeg ble kjempeglad da jeg fikk se uttaket. Det har hele veien vært drømmen og betyr veldig mye, sier Elise etter å ha fått den gode nyheten.

Første landslagssamling for J15 Norge er 21.august på Lassa. Landslagssamlingen går over 5 dager og inneholder treninger, internkamper, møter og spillersamtaler. Verdens beste kvinnelige fotballspiller Ada Hegerberg, vil sammen med søsteren Andrine holde foredrag for spillerne.

- Ada Hegerberg har vært et stort forbilde. Jeg har studert hvordan hun spiller og og har fått motivasjon av å se at hun lykkes, sier Elise.

Historisk

Frem til samlingen skal Elise spille kamper for Bønes sitt dame- og J15-lag.

Dette er andre gang i Bønes ILs historie at spillere fra klubben har kommet på landslaget. Første gang var i 2003 da Kari Forthun ble tatt ut til landslaget som Bønes-spiller.

- Bønes har betydd alt for meg. De har sørget for et godt og trygt treningsmiljø der jeg kan utvikle meg som spiller. De har også gitt meg utfordringer med å spille på eldre lag, sier Elise.

- Et av Norges største talenter

Om uttaket skriver fagansvarlig for landslagsskolen Håkon Grøttland:

Nettopp du er tatt ut til samlingen fordi du anses som et av Norges største talenter i Norges største idrett. Vær stolt av deg selv, og vær stolt av klubben din. For målet er at du skal få motivasjon og veiledning som du kan ta med deg tilbake til hverdagen. Fordi det er hverdagen og det arbeidet som gjørs i klubb som teller mest!

Bønes IL er kjempestolte, og vi ønsker Elise masse lykke til!!

Editelise kvinge

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny