Meny

Bønes Idrettslag

Folk i Bønes IL: Karoline Røyrvik

Denne uken kan du bli bedre kjent med Karoline Røyrvik (18) som har vært aktiv i Bønes IL siden hun som 7-åring begynte på fotball. I dag er hun klubbdommer og jobber med Åpent hus og TelenorXtra.

karoline røyrvik

Karoline er en av mange flotte ungdommer på Bønes som bidrar til at klubben kan tilby varierte aktiviteter for barn unge.

Karoline begynte selv å spille fotball som 7-åring sammen med jenter fra Fjellsdalen og Bønes skole. Hun kan fortelle at de var en fin gjeng på hele 40 jenter som hadde det veldig kjekt sammen - både sosialt og med idretten. De deltok på mange cuper og treningsleirer, både innenlands og utenlands. Karoline tror at det positive og gode arbeidet som trener-teamet la ned med sosiale aktiviteter, er årsaken til det gode samholdet og til at så mange på laget har hatt motivasjon til å fortsette.

Karoline har også spilt håndball. Hun begynte i 3 klasse og spilte i 4-5 år. Det var kjekt å delta på flere enn en idrettsgren og hun tenker at det er veldig lurt med allsidighet. Etter noen år følte hun at fotball passet henne bedre og sluttet derfor på håndball.

I fjor måtte Karoline dessverre også gi seg med fotball på grunn av betennelse i begge knærne, og fordi det tok for mye tid grunnet jobb og skole. Karoline var da også instruktør på idrettsskolen og fotballskolen.

Hva gjør du i Bønes IL i dag?

I dag jobber jeg for TelenorXtra og med Åpent klubbhus for 6. og 7. klassinger. Åpent klubbhus er et veldig kjekt og sosialt tilbud som jeg virkelig anbefaler alle å komme på. Barna møter mange nye mennesker på tvers av skoler og klasser. Det er også positivt om vi klarer å nå ut til de som ikke har så mange aktiviteter på fritiden.

Jeg opplever det positivt at det er ungdommer med bakgrunn i klubben som er ansvarlig for Åpent klubbhus. Det er lærerikt, gir oss nyttig erfaring og vi tar ansvar. Vi har også deltatt på Åpent klubbhus selv da vi var yngre og hadde det veldig kjekt.

Du er en av klubbens rekrutteringsdommere. Hvorfor ønsket du å bli dommer?

Bakgrunnen for at jeg valgte å ta rekrutteringskurs for dommere var at jeg syntes at det virket spennende og interessant å dømme på aldersbestemte nivå. Jeg liker også ansvaret det innebærer, og at det gir meg utfordringer med tanke på å ta raske beslutninger og det å stå for de beslutningene jeg har tatt. Kvinnelige dommere er i klart mindretall og jeg håper at flere jenter ønsker å bli dommere. Både internt i klubben og i Bergen.

Hva er høydepunktet ditt i Bønes IL så langt?

Et av høydepunktene mine i Bønes IL må være den årlige treningsleiren rundt påsketider som laget mitt dro på i Spania, i Santa Susanna like ved Barcelona.

Hvorfor er det kjekt å være en del av Bønes IL?

Tilhørighet, fellesskap og vennskap i nærmiljøet.

Har du innspill til hvordan Bønes IL skal bli enda bedre for barn og unge på Bønes?

Jeg kunne tenke meg at flere ungdommer i fotballgruppen kunne blitt brukt som assistenter til trenere på aldersbestemte lag. Mange har mye fotballkompetanse og kan være gode rollemodeller for yngre barn. Det kan også være med på å utvikle klubben videre og få flere ungdommer til å bli lenger i klubben.

Hva gjør du ellers når du ikke har aktiviteter med Bønes IL?

Jeg jobber på Subway Oasen og går på Nordahl Grieg VGs. Jeg trener også på Nr1 Fitness Fyllingsdalen og er med venner og familie på fritiden.

Vi ønsker Karoline masse lykke til med videre arbeid!

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny