Bønes Idrettslag

Forsinket referat: Stortap i storkampen forrige uke

Som mange har etterlyst kommer et lite referat fra toppkampen mot Bergenskameratene. En kamp hvor matchen for det meste var jevn, men resultatet gikk i favør (av typen stor) det ballsikre laget fra Åsane.

Ørjan Heldal

Forrige tirsdag møtte Bønesguttene klar til kamp mot Bergenskameratene på Myrdal i Åsane. Her kommer en liten tekst fra kampen som endte med de stygge sifrene 6-2.

Det skulle gå hele 20 sekunder før Bergenskameratene hadde gått opp i ledelsen. En lang ball i bakrom hvor forsvaret vårt fortsatt stod med slåbroken på gjorde det enkelt å sette ballen i mål for en rutinert BK-spiss. Etter dette fikk vi trillet ball, uten at vi klarte å være så farlige av den grunn. Men tilsynelatende ut av ingenting jobber Stian inn en ball som keeper virket å ha kontroll på. Han sklitakler ballen inn på 5 meteren hvor en Vegar for stå helt alene og prikke inn 1-1. Halvveis ut i omgangen kom nok en defensiv bom, der vi står totalt uten markering på en enslig mann som får stå på 18 meter og prikke inn 2-1. Kort tid før pause satt Ragnar i gang et hurtig kast til Matias for å kontre på BK, men dagen der ingenting vil gå som det skal så snapper BK ballen og kontrer inn en 3-1 ledelse til pause.

Tross en del motgang var det en positiv trener og en positiv gjeng som var klar for å bite fra seg i 2. omgang. En sulten gjeng entret banen klar for å score det første målet. Vi kom godt i gang og hadde mange flotte kombinasjoner. Men om ikke vi hadde dagen, så kan vi også skrive under på at dommeren ikke var på vårt lag heller. Nok en hårreisende offsideavgjørelse gjør at han står på midtbanen og annulerer målet til Andreas - som setter ballen enkelt i mål etter et flott angrep. Istedenfor 3-2 og fornyet håp om seier så går BK rett i angrep igjen og setter inn 4-1 etter at Ragnar er sikker som banken og setter den midt i eget mål med venstresleggen. Piffen går ut av gruppen.

Bergenskameratene setter inn 5-1 før Joakim bli felt alene med keeper. Sistemann unnslapp med gult(!) kort, noe som ikke ga dommeren stor sjanse for tilgivelse hos et Bønesmannskap etter kampslutt. Dommeren hadde kanskje ikke sin beste kamp, men det forsvarer ikke de tilropene dommeren fikk fra noen i vår "leir" under kamen. Vi vil legge vekt på at dommeren ikke var skyldig i at vi tapte mot Bergenskameratene.

Trygve satte straffen i mål og stillingen ble 5-2, helt til Bergenskameratene setter inn sluttresultatet 6-2 kort tid etter.

Det er bare å gratulere et godt Bergenskameratene med en fortjent seier! Vi ønsker de lykke til videre i sesongen og hertelig velkommen til Fjellsdalen i høst!

Vi vil anbefale alle å ta turen innom www.hordalandsfotball.no under sin daglige rute forbi alle landets nettaviser. En flott nettside som skriver om den lokale fotballen i de lavere divisjoner i Hordaland! Hordalandsfotball var representert på kampen vår mot Bergenskameratene ved Odd Løvset. Her kan du lese hva han hadde å skrive om kampen: http://hordalandsfotball.no/?p=728