Meny

Bønes Idrettslag

Fotballcamp i høstferien

Vi har fremdeles noen ledige plasser på fotballcampen. Vi får besøk av tidligere Fyllingsdalen- og Sotra-trener, nå utviklingssjef i Åsane Fotball, Hiep Tran, én dag. Noen av dagene blir det også mat fra Pastasentralen.

Kim Davidsen

​Fotballcamp i Høstferien

Bønes IL inviterer til fotballcamp for gutter og jenter i aldersgruppene 11-16 år i høstferien.

Det blir 5 dager fra mandag 05.10.20 til fredag 09.10.20 fra kl. 10.00 – 14.00 på banen, så avsluttes hver dag med varm mat og sosialt i klubbhuset på tvers av alder og tilhørighet før vi avslutter kl. 15.00.

Vi møtes på banen kl. 10.00, så spis en skikkelig frokost hjemme og vær klar for en god treningsøkt før måltidet kl. 14.00. Ta med nok drikke og gjerne en liten matbit om det trengs underveis.

Vi får blant annet besøk av tidligere Fyllingsdalen og Sotra trener, nå utviklingssjef i Åsane Fotball, Hiep Tran, én av dagene. 

Det blir et godt sportslig opplegg ledet av Raymond Sjøstrøm sammen med andre erfarne instruktører. Fotballcampen vil ha et sterkt fokus på god og riktig fotballaktivitet og spillerutvikling. Man forventer konsentrasjon, motivasjon og interesse for å være med på dette ekstratilbudet vi tilbyr i høstferien.

Treningene vil bli gjennomført i h.h.t. fotballens koronavettregler.

Gruppene vil være adskilt på banen i forhold til alder og fysisk utvikling, men ved måltidet er man sosial og spiser sammen. Her skal vi ha det kjekt, det blir konkurranser, quiz og premier slik at vi får den sosiale «garderobekulturen» som vi ikke har hatt på flere måneder.

Pga. Covid-19 er det begrenset antall plasser, så her er det førstemann til mølla!

Kr. 750,-pr pers inkl. varm mat alle 5 dager. Noen av dagene vil maten komme fra Pastasentralen Oasen.

Påmelding:

All påmelding og betaling gjøres her: https://www.deltager.no/bonesil_fotballcamp2020

Kontaktperson for Fotballcampen er Kim Davidsen – epost: kim@bonesil.no

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny