Meny

Bønes Idrettslag

Full pott i Vårspretten

Bønes Jenter 2004 gikk til finalen med begge sine lag i årets Vårspretten. Vi gratulerer!

​​​​Jenter 2004 var påmeldt med to jevne lag til årets Vårspretten, og begge lagene vant sine grupper i de innledende kampene. 

I sluttspillet var det duket for tøff motstand og høy puls både på banen og på sidelinjen. Spesielt ble den ene kvartfinalen mot Bjarg uhyre spennende da denne ble avgjort på sudden death. Bønes banket inn det avgjørende målet, til stor jubel for alle.

Adrenalinet var på topp, og det var vanskelig for Bønes-fansen å finne roen før semifinalene. Også semifinalene ble vunnet på godt lagspill, og både trenere og spillere måtte ta seg en seiers-dans da man kunne konstantere at begge lagene gikk til topps.

Onsdag var det altså klart for finale mellom de to lagene. En litt uvant setting, men på tribunen heiet alle på alle og man kunne glede seg over smil og latter på banen, godt samspill, mange på scoringslisten og trampeklapp fra tribunen. Kampen bølget frem og tilbake, og lagene byttet på å lede. Det ble altså en jevn kamp som endte 9-10 til slutt. 

Pokalene går til alle jentene og trenerne, og seieren ble feiret med pizza og brus på en av bydelens spennende restauranter.

Vi gratulerer!

Vårspretten J2004
Foto: Tor-Erik Stub

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny