Tidlig lørdag formiddag møtte en kampklar Bønes-gjeng klar til dyst på Bønes. Kursen ble satt mot Ask på Askøy hvor Libido stod klar til seriepremieren!

Gullfarget buss ble chartret inn, til påminnelse for guttene hvor vi vil ende på tabellen.

Andreas - Johannes
       Stian - Øivind - Anders
                  Joakim

Bytter:

55 min: Jan-Erik for Anders og Vegar for Joakim, 60 min: Even for Ragnar og Sverre for Sindre, 70 min: Sondre for Andreas, 75 min: Thomas for Stian

Mål: Stian, Joakim, Andreas, Anders og Vegar

Målgivende: Anders(2), Sindre E, Øivind og Ørjan

Kort: Ingen

Etter en god oppvarming med kvalitet i alle ledd var det en småspent gjeng som entret banen for å sparke fotballsesongen 2013 i gang. Som i flere av kampene tidligere gikk vi ut med høyt press, og forsøkte å etablere et spill på motstanderen sin banehalvdel. Tidvis klarer vi dette meget godt, men vi falt også nedpå og gjorde de enkeltmannsfeilene, samt kollektive feilene, som vi vet at vi kan unngå. Uavhengig av det så kom vi godt i gang og viste hvem som ville ta styringen på Ask.

Gjennom flere gode pasninger i bakrom over et høytstående Libido-forsvar klarte vi å komme til mange gode muligheter. Etter flere farligheter slo Anders et godt innlegg hvor Stian viste sin dominans i luften og stanget inn 1-0. Ikke lenge etter sklir Andreas inn 2-0 i kjent stil. 3-0 målet mot slutten av omgangen er en perle av et angrep! Et godt løp av Sindre oppover linjen blir oppdaget av Ørjan og en ball blir spilt presis igjennom. Sindre legger ballen pent inn til Joakim som tar et par touch innover 16-meteren og blåser ballen hardt ned i nærmeste hjørne. En praktscoring med tempo, vilje og presisjon i flere ledd.
2. omgang fortsatte i samme dur som første omgang. Bønes vil mest, har mest kapasitet, tidsvis hurtighet i spillet og en vilje til å dra seieren i land. 4-0 kommer etter frispark til Libido. Matz plukker ballen og setter Øivind hurtig i gang. Øivind forserer en mann og setter ballen videre til Anders som vakkert lobber ballen i mål. Kampen ebbet her litt ut, med et overtak til guttene fra Fjellsdalen. På tampen av kampen prikker Vegar inn 5-0 på vakkert vis da han hælflikket Ørjan sitt frispark inn i noten.
Alt i alt en kamp som varierte fra det gode, til det mindre gode. Vi får vist hva vi kan utrette, og ser frem til en lang sesong hvor vi tror vi kan hevde oss mot toppen av tabellen.

Det Djf

Neste kamp for Bønes sitt A-lag er årets første hjemmekamp i Fjellsdalen. Kampstart er søndag kl 1800, og på motsatt banehalvdel står Morvik. Vi håper mange vil ta turen og se denne kampen, gjerne med en kopp kaffe og en pølse fra kiosken!