Meny

Bønes Idrettslag

God idrettssommer!

Håndballsesongen er over, allidrett og gymlek er ferdig, og fotballen har pause i seriespillet. Men det skjer mye i sommer allikevel - idrettsleir, fotballskole, cuper m.m.!

I helgen dro en rekke Bønes-fotballag sydover for å være med på Sør Cup - G12, G13, J13 og G14 stiller med lag i flere klasser. Foreløpige rapporter melder om fine forhold og mange Bønes-seire så langt. ​

Kommende uke er det duket for vår årlige og populære Idrettsleir igjen. Hovedbasen er i Fjellsdalen som vanlig, og aktivitetskoordinator Kristian Schult melder om fullt belegg på gruppene som tidligere år. Værmeldingene ser lovende ut for en finfin idrettsuke!

I uke 27 blir det fotballcamp for gutter og jenter født 2009-2013 i Fjellsdalen. Trenerveileder Raymond Sjøstrøm er sportslig ansvarlig. Her er det fortsatt mulig å melde seg på!

Vår daglige leder Kim Davidsen sysler med planer for lavterskelaktiviteter i et par av sommerukene også - følg med på Facebook for mer info.

I august blir det som vanlig Fotballskole, og vi gjentar suksessen fra i fjor med egen jente-fotballskole på Bønesbanen. I år er det siste uke før skolestart (uke 32), påmelding her: https://www.deltager.no/event/tinefotballskole_bones2022

​Og ikke glem Stolpejakten og #Bønestrimmen - den går for fullt hele sommeren igjennom!


Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny