Meny

Bønes Idrettslag

Gutta på tur: Kongeparken cup

Bønes Gutter 04 og 05 dro i år for første gang til Kongeparken cup i Stavanger, 20.-22. april.

Bønes G05 ferge til Kongeparken cup

Tekst og foto: Mette Sivertsen

G05 og G04 ønsket i år en reisecup der det ble spilt kamper inne i haller. Dermed ble det et nytt sted i stedet for Stord, der vi tidligere har kost oss veldig. Vi så fram til hotell-overnatting og sånn sett litt høyere standard, men ble plassert i en moderne kirke på grunn av over-booking av hotellene.

G05 besto av 12 gutter og G04 av 8. Dessverre hadde én av disse 8 pådratt seg en ankelskade før helgen, så da ble de litt svekket. Siden den yngste gruppa var flere så fulgte vi planen med å rullere 2 fra det laget til hver av kampene for G04, for å få en jevnere fordeling.

Begge lagene spilte godt i puljespillet og G04 ble best i sin pulje og gikk da videre til kvartfinalen i a-sluttspillet. Tord ledet dette laget med stø hånd og vant greit mot Fana, men så ble det tap 21-17 i semifinalen mot Forus og Gausel IL. De tapte for et litt bedre lag, så det var ingen grunn til å deppe. Men så klart er det ingen som liker å tape..

G05 slet seg gjennom puljespillet, og med en suveren siste kamp mot Bergen HK der vi måtte vinne med mer enn 4 mål, så kom vi videre til a-sluttspillet med 7-måls- seier. Deretter ble det en kanonkamp mot Sandnes HK som var et svært godt lag, men der mener jeg vårt lag spilte sin aller beste kamp noensinne. Vi slo de med 22-20 og var klar for semi. Der møtte vi et jevngodt SIF-lag og burde ha avansert videre med noe mer rettferdig dømming. Det ble tap 19-18 og gutta var langt nede. Men desto større grunn til å dra tilbake igjen neste år! Stemningen virker god for det nå i alle fall. Alt i alt veldig gode sportslige prestasjoner og gutta hadde det så klart gøy utenom kampene også!

Takk til foreldrekontakt Karl Harald som sov sammen med gutta og alle ivrige foreldre og familie som var med på kjøreturen og på alle kampene!

Gutter05

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny