Meny

Bønes Idrettslag

Hjemmeseier for seniorene

Bønes-herrene tok en ny seier i helgen, med 3-2 over Vestkysten. Bønes dominerte store deler av oppgjøret mot et lag som på forhånd ble regnet som et av divisjonens beste.

Knut Sundfjord

I hovedtrener Rune Slottens fravær var det "gamletreneren" Tor Erik Hope som tok kontroll på sidelinjen. Ute på banen var det Bønes-spillerne som sjefet i første omgang, men til tross for en rekke store sjanser ble det ingen mål før pause.

I andre omgang sjokkåpnet Vestkysten, i sine "vestkystsalat-fargete" drakter, med å score mot spillets gang. Bønes kom raskt tilbake og fikk utlignet, men bortelaget tok ledelsen igjen midt i andreomgangen. Et økende Bønes-press resulterte så i nok en utligning. På et tidspunkt ropte Vestkysten på straffe, men dommeren valgte å ikke blåse - en 50/50 avgjørelse.

Mot slutten hadde folk på tribunen slått seg til ro med et uavgjort-resultat, men på overtid raidet Bønes opp nok et angrep. Et ikke helt vellykket innlegg fra høyrekanten slo i bortre stangen. Ballen havnet ut i feltet igjen, der en Bønes-spiller fikk headet den i bue mot mål. Etter noe som virket som flere sekunder traff ballen stolpen på motsatt side, og gikk i mål.

3-2 til Bønes, og dommeren blåste av kampen rett etter at spillet ble satt i gang igjen fra midtstreken.

Dermed har de blå fått en knallstart på sesongen, og vi satser på at Bønes blir å finne i toppen av tabellen hele veien i år.