Meny

Bønes Idrettslag

Håndballens dag

Håndballgruppen i Bønes idrettslag inviterer alle håndballinteresserte, håndballspillere og familiene deres til Håndballens dag, lørdag den 28. august fra 10-14.30 i Bønes idrettshall.

Her blir det mange aktiviteter for både store og små, og ikke minst skal alle håndballagene våre presenteres og gjøres litt stas på. Av program kan vi nevne:

  • Showkamper mellom ulike lag
  • Håndball skytekonkurranser og andre morsomme aktiviteter for både store og små
  • En skikkelig ”brask og bram” presentasjon av alle håndballagene på Bønes
  • Salgsbod og tombola
  • Kafe

Kanskje får vi også noen håndballprofiler på besøk. Rabattkortene til Steve Perreyman Sport (tidl. Sports Galleriet) blir delt ut til spillerne under arrangementet, og rett utenfor hallen vil også Motorforum Bergen presentere noen aktuelle bilmodeller.

Mer detaljert program og informasjon blir sendt ut om ikke så lenge. Se ellers plakater på både Spar og Rimi.

Fra hvert håndballlag trenger vi et lite bidrag gjerne i form av en kake eller vaffelrøre. Egen mail vil komme om dette, men det aller viktigste nå er at dere alle må sette av den 28. i kalenderen!! Fint om dere nå samtidig informerer alle spillerne på lagene deres om arrangementet vårt. Det er viktig at lagene er så fulltallige som mulig under presentasjonen. Det er noen lag som skal spille Åpningscup denne dagen (så vidt jeg kan se gjelder dette G11, J11, J10 (ett lag)), men vi skal selvsagt ordne programmet slik at de lagene som spiller Åpningscup også blir gjort stas på. Vi tar direkte kontakt med de lagene dette gjelder, slik at vi i felleskap får planlagt best mulig.

Vennlig hilsen

Arrangementskomitteen

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny