Meny

Bønes Idrettslag

Håndballkamper 6-12 år avlyses!

I lys av signaler fra Folkehelseinstituttet har NHF Region Vest avgjort at alle kamper i barnehåndballen 6-12 år innstilles fra og med onsdag 11.mars 2020.

Norges Håndballforbunds nasjonale ledergruppe har vurdert de tydelige signalene fra Folkehelseinstituttet, og hvilke konsekvenser disse får for avviklingen av norsk håndballs aktiviteter.

I lys av dette har NHF Region Vest avgjort at alle kamper i barnehåndballen 6-12 år innstilles fra og med onsdag 11.mars 2020. Treninger vil foreløpig gå som vanlig.

Når det gjelder 12 års serien vil klubbene motta direkte informasjon fra NHF Region Vest i nærmeste fremtid angående sesongavslutning/sluttspill.

Tidligere onsdag ble det offentliggjort at Bringserien og LERØYserien avlyses resten av sesongen.

Det er også tidligere i dag offentliggjort på vår nettside at 4'er håndball innstilles. Minihåndballarrangementet som var planlagt søndag 15. mars er derfor AVLYST!

Vi oppfordrer alle til å følge nøye med på våre nettsider og vår Facebook side fremover for ny og oppdatert informasjon.

Norges Håndballforbund Region Vest beklager konsekvensene, men er svært opptatt av å lytte til og følge de tydelige signaler og råd som gis fra helsemyndighetene.

Partnere og sponsorer

powered by Ability.NET

Meny